Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

"Αγανακτισμένοι" στην βράβευση του Παπαδήμου


Ρεπορτάζ: Άρης Χαλκιάς 

Συνθήματα και αποδοκιμασίες από περίπου 600 διαδηλωτές, έξω από το κτίριο του ΙΟΒΕ στο Κεφαλάρι, με στόχο τον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.
Η βράβευση του Λουκά Παπαδήμου με το «Αριστείο ΙΟΒΕ», για τις πολύπλευρες υπηρεσίες του στη χώρα, με αποκορύφωμα την ανάληψη της πρωθυπουργίας, τον Νοέμβριο του 2011, ήταν το «κόκκινο πανί» για τα συνδικάτα που βρέθηκαν έξω από το κτίριο του ΙΟΒΕ στο Κεφαλάρι.
Εκτός από το κίνημα των αγανακτισμένων μοτοσικλετιστών, το παρόν έδωσαν μέλη του Ε.ΠΑ.Μ, μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω», καθώς και ένα κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.



Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του Λουκά Παπαδήμου, ωστόσο η ισχυρή παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων δεν τους επέτρεψε να πλησιάσουν τη στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός, έφτασε στο κτίριο. Όσο περνούσε η ώρα, οι δυνάμεις των ΜΑΤ περιόρισαν τους διαμαρτυρόμενους, οι οποίοι διαλύθηκαν, σε ήρεμο κλίμα.
Το κίνημα των μοτοσικλετιστών, συνεχίζει τη δράση του με μοτοπορεία, στο Σύνταγμα.
Δείτε το βίντεο:
Σημ.axinosp:Πάντως τα ΜΑΤ πάθανε νίλα δεν ξέρανε ποια πόρτα να πρωτοφυλάξουν μια βάζανε τις μάσκες για να μας ψεκάσουν, μια τις βγάζανε και κρύβανε τις μούρες τους με τις μαύρες σαλοπέτες !!
Πάντως ας με διαψεύσει κάποιος εγώ από το 1974 που κατεβαίνω σε διαδηλώσεις στη Κηφισιά και το Κεφαλάρι στο άνδρο της εγχώριας μεγαλοαστικής οικονομικής ελίτ δεν έχει ξαναγίνει διαδήλωση....!!!
Το ΚΚΕ τόσα χρόνια δεν ήθελε να τους τρομάξει .....!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: