Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το πρόστιμο στη Vodafone

Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομίας, Δικαιοσύνης και Μεταφορών απευθύνουν έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το πρόστιμο στη Vodafone.
Στην ερώτηση τους οι βουλευτές ζητούν να ενημερωθεί η Βουλή για τα εξής:
1.Πότε κατεβλήθη από τη VODAFONE στο Ελληνικό Δημόσιο το πρόστιμο που της είχε επιβληθεί για τις υποκλοπές. Εάν δεν κατεβλήθη, να ενημερωθεί η Βουλή για το ποιος έχει την ευθύνη, δεδομένου ότι η σχετική Αίτηση Αναστολής είχε απορριφθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
2.Με ποιο τρόπο θα ενεργήσετε για την κατά προτεραιότητα και άμεση καθαρογραφή της πρόσφατης απόφασης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με το ως άνω πρόστιμο.
3.Σε ποιες ενέργειες σκοπεύετε να προβείτε μετά την έκδοση της ως άνω απόφασης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Την ερώτηση υπογράφουν οι βουλευτές, Κατσέλη Λούκα, Κουσελάς Δημήτρης, Ρόβλιας Ντίνος, Σηφουνάκης Νίκος, Τζάκρη Θεοδώρα και Τσιόκας Χάρης.
http://www.capital.gr/News.asp?id=706916
Σημ.axinosp:Δηλαδή το χαρίσαν το πρόστιμο του Κόκαλη !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι περίπου ξεκάθαρο.
Η εξέλιξη του "δημοκρατικού" μας πολιτεύματος επιτρέπει, ή ακόμα καλύτερα επιτάσσει στους κρατικούς λειτουργούς να αγνοούν τις οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επερωτήσεις και ελέγχους θέτουν σε κίνδυνο την καθημερινή τους υψηλή... παραγωγικότητα! Δεν είναι δυνατόν να ασχολούνται με ποταπά θέματα την στιγμή που εργάζονται άοκνα για να πάνε την Ελλάδα μπροστά!..
Έ ρε "κλωτσιά" που θέλουν και οι τριακόσιοι θεατρίνοι και ιδιαίτερα οι ΝΔημοκράτες πρωταθλητές της γελοιότητας...