Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΕΦΑΠΑΞ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 3ΕΚ.ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ 32.000EURO ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΏΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ...

Κατ' αποκοπήν πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ καλείται να καταβάλει η Ελλάδα για τη μη συμμόρφωσή της στην κοινοτική νομοθεσία αναφορικά με τα ηλεκτρονικά ψυχαγωγικά παιχνίδια. Επιπλέον, η χώρα μας καλείται να πληρώνει καθημερινά για όσο διάστημα αρνείται να συμμορφωθεί 31.536 ευρώ, δηλαδή 1.314 την ώρα.

Ο επίμαχος νόμος 3037/2002, θεσπίστηκε μετά το θόρυβο που είχε προκληθεί τότε από τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με τα "φρουτάκια". Απαγόρευε τη διενέργεια ή εγκατάσταση παιχνιδιών «περιλαμβανομένων και των υπολογιστών, σε δημόσια γενικά κέντρα όπως ξενοδοχεία, καφενεία, αίθουσες αναγνωρισμένων σωματείων κάθε φύσης και σε κάθε άλλο δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο. Επίσης απαγορεύεται η εγκατάσταση των παιγνίων αυτών».

Ο ίδιος νόμος επέτρεπε μεν την εγκατάσταση ηλεκτρονικών υπολογιστών σε Internet cafe, αλλά σε κάθε περίπτωση απαγόρευε τη χρήση αυτών των υπολογιστών για παιχνίδια κάθε είδους, περιλαμβανομένων και των καθαρά ψυχαγωγικών. Η διατύπωση των σχετικών διατάξεων ήταν τέτοια που πολλές επιχειρήσεις που παρείχαν υπηρεσίες πρόσβασης στο διαδίκτυο στο κοινό υποχρεώθηκαν να κλείσουν, ενώ δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που η Αστυνομία προχωρούσε σε κατάσχεση των υπολογιστών. Η γενική απαγόρευση που προέβλεπε ο νόμος ήταν, βέβαια, αδύνατο να εφαρμοστεί στην πράξη, αφού με τη λογική των επίμαχων εδαφίων απαγορεύονταν η χρήση ηλεκτρονικών παιχνιδιών ψυχαγωγικού χαρακτήρα ακόμα και σε φορητές συσκευές όπως παιχνιδομηχανές ή κινητά τηλέφωνα.

ΕΦ'ΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΖΙΝΟ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΣΩ iNTERNET,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΟΛΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ......
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ;;;
http://prezatv.blogspot.com/2009/06/3-32000euro.html
Σημ.axinosp:Γιατί αυτή είναι η ΕΕ που θέλετε να ψηφίσουμε την Κυριακή , αλλά θα πάρετε τα ... φρουτάκια μου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: