Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Στη ρωσική πόλη Νορίλσκ έγινε έκπληξη – γεννήθηκε βρέφος που μιλά

Οι γονείς του νεογέννητου Στεπάν – Ροντιόν και Λίζα Μπαζέγιεφ έχουν συνταραχτεί από τις ασυνήθιστες ικανότητες του παιδιού τους. Αμέσως μετά τη γέννηση του ο μικρός απρόσμενα πρόφερε καθαρά τη λέξη: «Μπαμπά!»
Και σε μερικά λεπτά είπε άλλη μιά λέξη: «Μαμά!» Και όταν την επόμενη μέρα η 17-χρονη μαμά εξηγούσε στο γιο της ότι σύντομα θα έρθει ο μπαμπάς, εκείνος ερώτησε: «Ποιός; Ο Μπαμπάς;» Μάλιστα δεν πρόκειται για φαντασίες της νεαρής μητέρας, το παιδί μιλούσε στην παρουσία των έκπληκτων υπαλλήλων του μαιευτηρίου. Αυτή η άνευ προηγουμένου περίπτωση έβαλε σε αδιέξοδο τους γιατρούς. Οι νεαροί γονείς του Στεπάν την εγκυμοσύνη την έβλεπαν με μεγάλη υπευθυνότητα – διάβαζαν ειδικά βιβλία, άκουαν μουσική, παρακολουθούσαν μαθήματα πρακτικής πνευματικής γέννας. Κατα την άποψη των μαιευτών, τα παιδιά σήμερα γενιούνται διαφορετικά, πιό αναπτυγμένα από τα παιδιά που γεννήθηκαν πριν 10 χρόνια. Το έμβρυο είναι ικανό να διδάσκεται ευρισκόμενο στη μήτρα της μάνας του, να αντιλαμβάνεται τον κόσμο μέσω αυτής, μέσω των αισθήσεων της. Αν η μελλοντική μητέρα επικοινωνεί μ΄αυτό, το διασκεδάζει, λες και ήδη έχει γεννηθεί, το παιδί συνήθως γεννιέται ταλαντούχο. Οι επιστήμονες λένε ότι στη Γη σήμερα αλλάζουν όλα τα ζωντανά. Ο άνθρωπος, ως μέρος της φύσης, είναι και αυτή αναγκασμένη να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες της ζωής. Ακριβώς γι΄αυτό το λόγο στον κόσμο όλο και συχνότερα γεννιούνται ασυνήθιστα παιδιά.
http://www.ruvr.ru/main.php?lng=gre&q=2243&cid=154&p=11.06.2009

Σημ.axinosp:Να πώ ότι το πίστεψα δύσκολο γιατί το Ρωσικό Πρακτορείο Ειδήσεων επί σοσιαλισμού μας είχε φλομώσει στις μπαρούφες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: