Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Το αμείλικτο ρολόι των κατασχέσεων…

Μολονότι περάσαμε ένα πολύ δύσκολο 2008, οι αριθμοί εξακολουθούν να σοκάρουν…

Σύμφωνα με το Κέντρο Υπεύθυνου Δανεισμού (Center for Responsible Lending) των ΗΠΑ, ο αριθμός των κατασχέσεων οικιών μέχρι στιγμής στο 2009 ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο.


Μάλιστα, όπως ενημερώνει στο blog των FT, το κέντρο CRL έχει βάλει σε εφαρμογή ένα ρολόι στην ιστοσελίδα του, όπου μπορεί όποιος θέλει να παρακολουθεί τους αριθμούς να ανεβαίνουν σε πραγματικό χρόνο. [Την ώρα που μεταφράζουμε αυτό το κείμενο, το αμείλικτο ρολόι δείχνει ότι έχουν κατασχεθεί 1.015.248 σπίτια στην Αμερική, μέχρι στιγμής στο έτος.]

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι σήμερα, 6.600 σπίτια βγαίνουν στο σφυρί την ημέρα ή ένα κάθε 13 δευτερόλεπτα.

Το CRL πιστεύει ότι οι κατασχέσεις θα ανέλθουν στα 2,4 εκατομμύρια μέχρι να κλείσει το έτος, ενώ έως το 2012 το «ρολόι» θα δείχνει ένα σύνολο 9 εκατομμυρίων πλειστηριασμών τουλάχιστον.

Οσο για τον «λογαριασμό» αυτής της καταστροφής, από την άποψη της αξίας ακινήτων που θα χαθεί, θα ανέλθει στα 1,9 τρισεκατομμύρια δολάρια, εκτιμά η CRL.

http://www.euro2day.gr/ftcom_gr/194/articles/520544/ArticleFTgr.aspx#play
Σημ.axinosp:Πάντως από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ είχε φτάσει τις 1,019,508,
μέσα σε 8 ώρες ακόμα 4.250 έχασαν το σπίτι τους φρίκη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: