Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

"Εθελοντική εργασία" στη British Airways

Περίπου 7.000 υπάλληλοι της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας British Airways (ΒΑ) συναίνεσαν στις οικονομικές θυσίες για να βοηθήσουν την εταιρεία τους να καλύψει τις απώλειες της--από αυτούς 800 θα εργαστούν δωρεάν έως και ένα μήνα--ανακοίνωσε την Πέμπτη η εταιρεία.

Σε σύνολο 40.000 υπαλλήλων σε παγκόσμιο επίπεδο, 6.940 ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της εταιρείας που τους πρότεινε πριν από μερικές εβδομάδες να συναινέσουν, εθελοντικά, σε μειώσεις μισθών με την μορφή μερικής απασχόλησης, τη λήψη άδειας χωρίς πληρωμή (επίδομα) ή την δωρεάν εργασία για μερικές εβδομάδες, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Τα μέτρα αυτά θα επιτρέψουν στην ΒΑ, που είχε σημαντικές απώλειες στον τελευταίο της ισολογισμό, να εξοικονομήσει έως και 10 εκατομμύρια στερλίνες, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο γενικός διευθυντής της ΒΑ Γουίλι Γουόλς, που έδωσε ο ίδιος το παράδειγμα αρνούμενος να λάβει τον μισθό του για ένα μήνα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την "φανταστική απάντηση" των εργαζομένων και τους ευχαρίστησε που βοήθησαν την εταιρεία να "βγει από αυτήν την δύσκολη περίοδο".
Σημ.axinosp:Δεν συζητάω για το πόσο μαλάκες τους πιάσανε του Εγγλέζους εργαζόμενους αλλά συζητάω για το ότι , θα απέλυα το εικονιζόμενο γενικό διευθυντή της ΒΑ Γουίλι Γουόλς πρώτον για το ρεζιλίκι στην εικόνα της εταιρείας και δεύτερον ότι τα προτεινόμενα μέτρα του, θα εξοικονομήσουν μόνο 10 εκατομμύρια στερλίνες , σταγόνα στον ωκεανό των χρεών της ΒΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: