Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Η ώρα της κάλπης για Τσεχία

Οι Τσέχοι ψηφοφόροι άρχισαν απόγευμα της Παρασκευής να προσέρχονται στις κάλπες για τις Ευρωεκλογές, οι οποίες θεωρούνται εσωτερικό πολιτικό τεστ μετά την πρόσφατη πτώση της κυβέρνησης Τοπολάνεκ την ώρα που η Τσεχία ασκεί την προεδρία της ΕΕ.

Περίπου οχτώ εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται στις κάλπες για να εκλέξουν 22 Ευρωβουλευτές από 32 ψηφοδέλτια, μεταξύ των οποίων βρίσκονται αυτά των δύο μεγάλων κομμάτων της χώρας, του φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος των Πολιτών (ODS) του πρώην πρωθυπουργού Μίρεκ Τοπολάνεκ και του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος του Γίρι Πάρουμπεκ.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις προβλέπουν μεγαλύτερη συμμετοχή σε αυτές τις Ευρωεκλογές από αυτή που είχε καταγραφεί το 2004 (28,48%), αλλά χαμηλότερη από τον μέσο όρο στην ΕΕ.

Η ψηφοφορία στην Τσεχία διεξάγεται σήμερα από τις 14:00 ως τις 22:00 (15:00-23:00 ώρα Ελλάδος) και αύριο, Σάββατο, από τις 08:00 ως τις 14:00 (09:00-15:00 ώρα Ελλάδος).

Η καταμέτρηση των ψήφων θα αρχίσει την Κυριακή το βράδυ, αφού θα έχουν κλείσει και οι τελευταίες κάλπες στις χώρες μέλη της ΕΕ.

http://www.athina984.gr/node/53248
Σημ.axinosp:για να δούμε οι Τσέχοι θα περάσουν τους Ολλανδoύς σε αποχή ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: