Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Buffett: Που είναι τα ''πράσινα'' σημάδια στην οικονομία;( Οέο!! )

24 Ιούνιος 2009
Δεν βλέπει κανένα σημάδι ανάκαμψης ο πρόεδρος της Berkshire Hathaway, Warren Buffett, μιλώντας σε συνέντευξη του στο ειδησεογραφικό δίκτυο CNBC σήμερα, προσθέτωντας ότι αν και έχει αποφευχθεί ο κίνδυνος κατάρρευσης του χρηματοπιστωτικού κινδύνου, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να δούμε τα επονομαζόμενα «πράσινα σημάδια» που επικαλούνται πολλοί.
Ερωτηθείς σχετικά με τις κινήσεις της Fed, ο Buffett ανέφερε ότι δεν θα μπορούσε η Ομοσπονδιακή Τράπεζα να τα πάει καλύτερα. Αναφορικά με την προτίμηση τοποθέτησης, ο πρόεδρος της Berkshire ανέφερε ότι μακροπρόθεσμα η μόνη επικερδής επένδυση είναι οι κεφαλαιαγορές, αφού ομόλογα και επενδύσεις σε δολάρια, κινδυνεύουν από τις επερχόμενες πληθωριστικές πιέσεις, τις οποίες, μάλιστα, τις βλέπει πολύ έντονες.

http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=216425

Σημ.axinosp:Όταν ο Buffett περιμένει να καεί το πελεκούδι από τον υπερπληθωρισμό που έρχεται από τη συνεχή πλημμυρίδα χρήματος που έχουν ρίξει στην αγορά η FED -BOA-ΕΚΤ τότε δεν επενδύεις στα χρηματιστήρια όπως βλακωδώς λέει μια και η εταιρεία του έχει χάσει ένα σκασμό λεφτά σε τέτοιες επενδύσεις , αλλά πας και αγοράζεις γη που ποτέ δεν χάνει την αξία της όπως λέγαν οι παλιοί . Και άμα φυτέψεις και καμιά πατάτα ή κανένα λαχανικό τότε κάτι θα έχεις να φας τουλάχιστον , αντί για τα χαρτονομίσματα ή τις μετοχές που θα κάνουν μόνο για προσάναμμα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: