Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΗΠΑ: Eνας στους εννιά Aμερικανούς προμηθεύεται τρόφιμα χάρη στα ομοσπονδιακά κουπόνια

Ένας στους εννέα Αμερικανούς κάνει χρήση των ομοσπονδιακών κουπονιών για την αγορά τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς η βαθιά ύφεση που έχει ενσκήψει στη χώρα ώθησε άλλους 591.000 ανθρώπους να ενταχθούν στο ομοσπονδιακό πρόγραμμα για την καταπολέμηση της πείνας, σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση.

Ο αριθμός των πολιτών που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα αυξήθηκε κατά 2%, στα 33,2 εκατ. ανθρώπων, τον Μάρτιο. Πρόκειται για αριθμό-ρεκόρ, το οποίο σημειώνεται επί τέσσερις συναπτούς μήνες, ανέφερε το υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ. Κατά μέσον όρο, το πρόγραμμα παρέχει βοήθεια ύψους 113,97 δολαρίων κατ' άτομο το μήνα.

"Είναι δύσκολη η κατάσταση εκεί έξω για τις οικογένειες που αγωνίζονται και θα συνεχίσει να είναι, για πολλούς μήνες ακόμα", δήλωσε ο Τζιμ Ουέιλ, πρόεδρος του Κέντρου Έρευνας και Δράσης για τα Τρόφιμα (Food Research and Action Center).

"Είναι πολύ πιθανό οι αριθμοί να συνεχίσουν να αυξάνονται τους επόμενους μήνες καθώς η αναστροφή της τάσης αύξησης της ανεργίας και μείωσης των μισθών συνήθως σημειώνεται με καθυστέρηση, μετά την ανάκαμψη της ευρύτερης οικονομίας", πρόσθεσε.

Σε 20 πολιτείες, έως και ένας στους οκτώ πολίτες έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, ανέφερε το FRAC.

Η οικονομία των ΗΠΑ έχει σημειώσει ταχεία συρρίκνωση από το περασμένο φθινόπωρο, καταγράφοντας απώλειες 6 εκατ. θέσεων εργασίας από την έναρξη του 2008. Προβλέπονται περαιτέρω απολύσεις καθώς η ύφεση γενικεύεται.

Το Κογκρέσο κατένειμε περίπου 54 δισ. δολάρια για κουπόνια τροφίμων το τρέχον οικονομικό έτος, ποσό αξιοσημείωτα αυξημένο από την περασμένη χρονιά (39 δισ. δολάρια). Για το επόμενο οικονομικό έτος, που αρχίζει στις ΗΠΑ την 1η Οκτωβρίου, το κόστος του προγράμματος αναμένεται να ανέλθει στα περίπου 60 δισ. δολάρια.



http://stock.ana-mpa.gr/articleview1.php?id=18113

Σημ.axinosp:Όταν ακούω Οικονομολόγους να μιλάνε για ανάκαμψη , τους ίδιους που πριν δύο χρόνια χαιρέτιζαν την φούσκα των στεγαστικών αλλά και της πιστωτικής υπερχρέωσης του Πλανήτη , κάπως μου θολώνει το μάτι και αρχίζω να ουρλιάζω . Τώρα αυτός ο Τζιμ Ουέιλ μας λέει ότι κακώς αυξάνονται οι άνεργοι γιατί η κυβέρνηση είπε ότι η οικονομία μόλις ανέκαμψε και δεν το 'χουν πάρει χαμπάρι κάποιοι , οι άνεργοι οι εταιρείες που απολύουν το κόσμο θα σας γελάσω !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: