Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Ευρωζώνη: Άνοδος ανεργίας στο 9,2% τον Απρίλιο

Σε ανοδική πορεία κινήθηκε η ανεργία στην ευρωζώνη τον Απρίλιο, αγγίζοντας το 9,2% έναντι 8,9% που ήταν τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Eurostat.

Η ανεργία στο σύνολο της Ε.Ε. διαμορφώθηκε στο 8,6% από 8,4% τον Μάρτιο. Εάν, δε, τα δύο ποσοστά εξεταστούν σε σύγκριση με τους αντίστοιχους μήνες του 2008, τότε είναι σαφές η διατήρηση των ισχυρών ανοδικών τάσεων στην ανεργία της ευρωζώνης και της Ε.Ε. Τον Απρίλιο του 2008 η ανεργία στην ευρωζώνη ήταν στο 7,3%, ενώ στην Ε.Ε. άγγιξε το 6,8%.

Σημειώνεται ότι η ανεργία Απριλίου για την ευρωζώνη είναι η υψηλότερη από τον Σεπτέμβριο του 1999, ενώ για την Ε.Ε. η υψηλότερη από τον Ιανουάριο του 2006.

Τα μεγαλύτερα ποσοστά καταγράφηκαν στις χώρες Ισπανία (18,1%), Λετονία (17,4%) και Λιθουανία (16,8%), ενώ τα χαμηλότερα στην Ολλανδία (3%) και στην Αυστρία (4,2%).

http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/520419/ArticleNewsWorld.aspx
Σημ.axinosp:Τα συγχαρητήρια μου και σε ανώτερα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: