Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ... ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Αύξηση των ειδικών φόρων σε καύσιμα, κινητά, ΙΧ μεγάλου κυβισμού, σκάφη άνω των 10 μέτρων αλλά και τέλος τακτοποίησης των παράνομων ημιυπαίθριων χώρων σε διαμερίσματα περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων - το πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου.

Όπως υπολογίζει το υπουργείο Οικονομίας, η αύξηση του φόρου στα καύσιμα θα είναι 6 λεπτά το λίτρο της βενζίνης, διευκρινίζοντας πάντως ότι η Ελλάδα παραμένει μεταξύ των κρατών με χαμηλή φορολογία στα καύσιμα.

Λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας μέχρι 50 ευρώ θα πληρώσουν επιπλέον 12%. Το ποσοστό αυξάνεται για μεγαλύτερες λογαριασμούς. Στα καρτοκινητά θα γίνεται κράτηση 12% επί της αξίας του χρόνου που αγοράζεται.

Το ΥΠΕΧΩΔΕ θα ανακοινώσει τον τρόπο και το κόστος για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων στις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ειδική εισφορά επιβάλλεται σε μεγάλα ΙΧ, με εκκίνηση τα 250 ευρώ στην κατηγορία 1929 μέχρι 2500 κυβικά.

Απαλλάσσονται τα αυτοκίνητα υβριδικής τεχνολογίας.

Ετήσια τέλη κυκλοφορίας στα σκάφη αναλόγως του μήκους των αλλά και έκτακτη εισφορά στους ιδιοκτήτες τους, με κλίμακα που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Καταργείται το αφορολόγητο όριο για κέρδη από λαχεία και στοιχήματα και αυξάνεται κατά 10% η φορολόγηση στα κέρδη αυτά.

Τέλος, η Ελλάδα θα περιορίσει τη διεθνή αναπτυξιακή βοήθεια που δίνει σε φτωχές χώρες κατά 120 εκατομμύρια ευρώ.


ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, SIEMENS, ΟΜΟΛΟΓΑ... ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΠΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΟΣ!
http://prezatv.blogspot.com/2009/06/blog-post_6345.html

Σημ.axinosp:Αγαπητέ blogger μάλον με βρίσκεται σύμφωνο με την τελευταία σας πετυ-χυμένη φράση !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: