Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Το εμπόριο Ρωσίας-Ινδίας θα φτάσει τα 10 δις. δολάρια το 2010


ΜΟΣΧΑ, 3 Σεπτεμβρίου (RIA Novosti) – Το Διμερές εμπόριο μεταξύ της Ρωσίας και της Ινδίας θα φτάσει τα 10 δις. δολάρια το 2010, δήλωσε η Ινδή Πρόεδρος Πρατίμπχα Πατίλ την Πέμπτη.
Η Ρωσία και η Ινδία έχουν θέσει σαν στόχο τη επίτευξη διμερών εμπορικών συναλλαγών αξίας 10 δισ. δολαρίων το 2010 και θα επιτευχθεί ο στόχος αυτός, παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση, δήλωσε η κ. Πατίλ κατά τη διάρκεια συνομιλιών με το Ρώσο Πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο Κρεμλίνο.

Η Ινδός Πρόεδρος είπε, ωστόσο, ότι οι δύο χώρες δεν θα πρέπει να παραμείνουν ικανοποιημένοι σε αυτό το ποσοστό.

Η ρωσική οικονομία είναι πλούσια σε ορυκτά, ενέργεια και εργατικό δυναμικό, ενώ η Ινδία έχει ένα δυναμικό πάνω από 1 δις. καταναλωτών, είπε η κα Πατίλ.

Η Ινδία και η Ρωσία απολαμβάνουν στενούς διμερείς δεσμούς, ιδιαίτερα στους τομείς της άμυνας, της πυρηνική ενέργειας και της διαστημικής βιομηχανίας.

Οι δύο χώρες έχουν ολοκληρώσει το σχεδιασμό ενός μη επανδρωμένου οχήματος περιφοράς γύρω από τη σελήνη που πρόκειται να αποσταλεί στο φεγγάρι το 2011-2012.

Σύμφωνα με ρωσικά στοιχεία, από το 2005 ο όγκος των συναλλαγών μεταξύ των δύο χωρών έχει αυξηθεί κατά 30% ετησίως. Το 2008 τιμολογήθηκαν 7 δις. δολαρίων. Παρά την οικονομική κρίση, κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2009 το εμπόριο αυξήθηκε κατά σχεδόν 18% από την ίδια περίοδο πέρυσι. Η κατασκευή μηχανών αντιπροσωπεύει το 49% των ρωσικών εξαγωγών προς την Ινδία.

Η Ρωσία οφείλει επίσης να οικοδομήσει πρόσθετα τέσσερις αντιδραστήρες για το πυρηνικό εργοστάσιο του Kudankulam στην Ινδία, σύμφωνα με μια συμφωνία που υπογράφηκε το 2008.
Κατά την πρόσφατη αεροπορική έκθεση MAKS-2009 στη Μόσχα, ο κρατικός εξαγωγέας όπλων της Ρωσίας, Rosoboronexport, και η Hindustan Aeronautics Ltd.(HAL) υπέγραψαν σύμβαση για 26 κινητήρες RD-33 σειράς 3.

Τον Αύγουστο, η αμυντική βιομηχανία της Ινδίας παρέδωσε στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, τα πρώτα δέκα Τ-90 κύρια άρματα μάχης Bhishma που συναρμολογούνται στην Ινδία με ρωσική άδεια.
http://en.rian.ru/business/20090903/156008294.html
Σημ.axinosp:Η Αμυντική βιομηχανία της Αμερικής όχι μόνο βολοδέρνει από συνεχείς ακυρώσεις προγραμάτων απο το Πεντάγωνο (F22) άλλά και χάνει παραδοσιακούς πελάτες όπως η Σαουδική Αραβία που υπέγραψε για πρώτη φορά συμφωνίες αγοράς πολεμικού υλικού αξίας πολλών δις.δολαρίων !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: