Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Ιράν: Δολάρια τέλος, νόμισμα διεθνών συναλλαγών το ευρώ…

Η Κίνα «απειλούσε» εδώ και μήνες. Η Ρωσία, δια στόματος του ίδιου του προέδρου της Ντμίτρι Μεντβέντεφ είχε τονίσει και στο πρόσφατο παρελθόν την ανάγκη για την υιοθέτηση ενός νέου παγκόσμιου νομίσματος που θα αντικαταστήσει το δολάριο. Αρκετοί επιφανείς οικονομολόγοι ενστερνίστηκαν την άποψη αυτή.
Αλλά τελικά μόνον ένας είχε την τόλμη (;) να το πράξει. Ο λόγος για τον Ιρανό πρόεδρο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, με απόφαση του οποίου το Ιράν εγκαταλείπει το δολάριο και θα χρησιμοποιεί πλέον το ευρώ ως βασικό νόμισμα των συναλλαγματικών της αποθεμάτων.

Την είδηση μετέδωσε νωρίτερα το κρατικό ιρανικό ραδιόφωνο, λέγοντας πως η σχετική εντολή δόθηκε από τον ίδιο τον Αχμαντινετζάντ στις 12 Σεπτεμβρίου και δη ως «απάντηση» του Ιράν στο συνεχιζόμενο εμπάργκο, οικονομικό, εμπορικό και πολιτικό, που του έχουν επιβάλλει οι ΗΠΑ.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον πάντως στην όλη υπόθεση είναι το πως θα αντιδράσει εφεξής ΚΑΙ η διεθνής αγορά ενέργειας!

Κι αυτό γιατί ήδη από τις αρχές του έτους, η Τεχεράνη είχε ανακοινώσει ότι θα αποτιμά τις εξαγωγές πετρελαίου σε ευρώ και όχι σε δολάρια. Αλλά τα λόγια γίνονται τώρα πράξη ...
http://www.protothema.gr/content.php?id=44957&category_id=34
Σημ.axinosp:Βάζω στοίχημα ότι από σήμερα ή ψυχρότητα Ιραν Αμερικής-Ισραήλ θα φτάσει στα άκρα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: