Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΑ MC DONALD'S ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!

Επίθεση στην εργασιακή πολιτική των κυβερνήσεων Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ που, όπως είπε, οδήγησε ένα εκατομμύριο εργαζόμενους στην επισφάλεια εξαπέλυσε, το πρωί, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, σε μια συμβολική κίνηση, επισκέφθηκε το υποκατάστημα των Mc Donald’s στο Σύνταγμα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κοντά στους εργαζόμενους για να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους όσοι δεν έχουν φωνή.

Σημείωσε ότι σ' αυτές τις εκλογές κανείς δεν θα ασχοληθεί με την "σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού": περισσότεροι από ένα εκατομμύριο εργαζόμενοι, στην πλειοψηφία τους νέοι, βρίσκονται σήμερα στην επισφάλεια και περισσότεροι από 300.000 είναι στη μερική απασχόληση.
Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο γα μια ολοένα και διευρυνόμενη κοινωνική κατηγορία εργαζομένων που εργάζονται στην αβεβαιότητα με μερική απασχόληση, με μπλοκάκια, με ενοικιαζόμενη εργασία και τόνισε ότι όλα αυτά συμβαίνουν γιατί οι τελευταίες κυβερνήσεις έχουν υιοθετήσει νόμους αντιεργατικούς και αντιασφαλιστικούς που πρέπει να καταργηθούν.

"Εμείς ήρθαμε σήμερα σε μια συμβολική κίνηση, να μοιράσουμε στους εργαζόμενους των Mc Donald’s βιβλία που αναγράφουν πλήρως τα δικαιώματά τους με βάση την εργασιακή νομοθεσία. Την εργασιακή νομοθεσία η οποία δεν τηρείται ουσιαστικά. Πολλές επιχειρήσεις κάνουν τα στραβά μάτια, επιθεώρηση εργασίας δεν υπάρχει" δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ πρόσθεσε ότι το κόμμα του θα βρίσκεται στο πλευρό αυτών των ανθρώπων και μετά τις εκλογές και ότι μέσα από τη Βουλή και τους αγώνες θα προσπαθήσει να αλλάξει αυτήν την πραγματικότητα που είναι οδυνηρή.

ΑΛΕΞΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...ΤΟ QUARTER POUNDER ΚΑΙ ΤΟ CHICKEN MYTH ΔΕΝ ΣΠΕΡΝΟΥΝ;;;
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΛΟΠΙΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΒΕΒΑΙΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
12-9-2009
Σημ.axinosp:Τώρα καταλαβαίνετε γιατί έχει καταποντιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: