Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

«Χέρι» στα πετρέλαια της Νιγηρίας βάζει η Κίνα

Συνομιλίες με τη Νιγηρία διεξάγει κρατική πετρελαϊκή της Κίνας για την απόκτηση μεγάλου μεριδίου στα πετρελαϊκά κοιτάσματα της χώρας, από τα πλουσιότερα του κόσμου, καθώς το Πεκίνο αναζητά τρόπους για να εξασφαλίσει προσφορά αργού από το εξωτερικό.

Η κινεζική CNOOC, μια από τις 3 μεγάλες ενεργειακές της χώρας, προσπαθεί να αποκτήσει 6 δισ. βαρέλια αργού, που αντιστοιχεί στο 1/6 του συνόλου των αποδεδειγμένων αποθεμάτων της Νιγηρίας. Η υποσαχάρια αφρικανική χώρα αποτελεί κύρια προμηθεύτρια των ΗΠΑ.

Το συνολικό κόστος της κινεζικής προσφοράς δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά οι αναλυτές συνάγουν από τις υπόλοιπες λεπτομέρειες ότι ανέρχεται στα 30 δισ. δολάρια. Ορισμένα στελέχη του κλάδου, όμως, τοποθετούν το ποσό στα 50 δισ. δολάρια.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_29/09/2009_299785
Σημ.axinosp:Να δούμε που θα παίρνει πετρέλαιο για τα Βενζινοφάγα τζίπ της η Αμερική !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: