Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Η Κίνα θα κατασκευάσει το ταχύτερο τρένο του κόσμου



Η Κίνα προτίθεται να κατασκευάσει το ταχύτερο τρένο του κόσμου που θα τρέχει με ταχύτητα 380 χλμ./ώρα. Η αμαξοστοιχία, κινεζικής τεχνολογίας, θα εκτελεί προσεχώς το δρομολόγιο μεταξύ Πεκίνου και Σανγκάης, γράφει σήμερα η Ημερησία της Κίνας.

Σύμφωνα με τον Ζανγκ Σουγκουάνγκ, αναπληρωτή αρχιμηχανικό του υπουργείου Σιδηροδρόμων, τον οποίο επικαλείται η αγγλόφωνη εφημερίδα, ο γίγας της Ασίας είναι σε θέση να αναπτύξει το τρένο υψηλής ταχύτητας, που θα μειώσει κατά τέσσερις ώρες τη διαδρομή, έναντι 10 ωρών που διαρκεί σήμερα. "Κατέχουμε τη βασική τεχνολογία για να κατασκευάσουμε τρένα μεγάλης ταχύτητας και να πραγματοποιήσουμε καινοτομίες", εξήγησε μιλώντας στην εφημερίδα. "Είναι πιθανό να αρχίσουμε την κατασκευή των τρένων που θα τρέχουν 380 χλμ./ώρα εντός δύο ετών και να τα θέσουμε στην κυκλοφορία στο συρμό υψηλής ταχύτητας Πεκίνο-Σανγκάη", πρόσθεσε.

Με τη μεταφορά της τεχνολογίας της γερμανικής ICE (Ιντερ-Σίτι Εξπρές) που δημιουργήθηκε από μια κοινοπραξία υπό τη Siemens, η Κίνα έθεσε στην κυκλοφορία λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων τον Αύγουστο, ένα τρένο που τρέχει 350 χλμ./ώρα και εκτελεί τη γραμμή Πεκίνο - λιμάνι Τιαντζίν. Η κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής υψηλών ταχυτήτων μεταξύ Πεκίνου -Σανγκάης άρχισε τον Απρίλιο και μπορεί να ολοκληρωθεί το 2012, ίσως ένα χρόνο νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημεριομηνία αποπεράτωσης του έργου.
http://www.express.gr/news/world/69714oz_2008090169714.php3

Σημ.axinosp:Από την μια βλέπω το Καραμανλή αυτή την ώρα στη ΔΕΘ και σκέφτομαι ότι αν είχαμε τα τραίνα που φτιάχνουν οι Κινέζοι θα προλάβαινα να ανέβω σε μια ώρα στη συμπρωτεύουσα να τον γιαούρτωνα με μεγάλη ευχαρίστηση για τις αρλούμπες που μας ξεφουρνίζει

Δεν υπάρχουν σχόλια: