Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Κανείς δεν θα τολμήσει να επιτεθεί στο Ιράν, τονίζει ο Μ.Αχμαντινετζάντ

Ο ιρανός πρόεδρος, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε πως καμία δύναμη δεν θα τολμήσει να επιτεθεί στο Ιράν και κάλεσε τις ξένες δυνάμεις να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από την περιοχή.

«Καμία δύναμη δεν θα τολμήσει να σκεφτεί να επιτεθεί στο Ιράν», τόνισε ο ιρανός πρόεδρος σε ομιλία του που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, με αφορμή την ετήσια παρέλαση των ιρανικών στρατευμάτων για την επέτειο του πολέμου Ιράν-Ιράκ.

«Οι ένοπλες δυνάμεις μας θα κόψουν τα χέρια οποιουδήποτε θελήσει να μας επιτεθεί πριν προλάβει να τραβήξει τη σκανδάλη», είπε χαρακτηριστικά ο ιρανός πρόεδρος και πρόσθεσε πως «καμία δύναμη στον κόσμο έχει την τόλμη να επιτεθεί στο Ιράν γιατί είμαστε πιο έμπειροι και ισχυροί από ποτέ».

Ο Αχμαντινετζάντ ζήτησε επίσης να αποχωρήσουν τα ξένα στρατεύματα από την περιοχή. «Σας συμβουλεύω να επιστρέψετε στις χώρες σας και να χρησιμοποιήσετε τις τεράστιες στρατιωτικές δαπάνες για να λύσετε τα προβλήματα των λαών σας. Είναι το καλύτερο για σας», επισήμανε.

«Η ρίζα όλων των συγκρούσεων στην περιοχή είναι η παρουσία των ξένων δυνάμεων», υπογράμμμισε ο ιρανός πρόεδρος.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=289719&dt=22/09/2009
Σημ.axinosp:Ρε σείς δεν πρόλαβα να αναρτήσω τήν είδηση για την αλλαγή του δολαρίου με το Ευρώ στο Ιράν σαν βασικό αποθεματικό νόμισμα και άρχισαν τα όργανα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: