Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Σαμόα: 100 νεκροί μετά τα τσουνάμι από τον σεισμό των 8 Ρίχτερ

Περισσότεροι από 100 νεκροί είναι ο πιθανότερος απολογισμός των τσουνάμι που έπληξαν χθες την Αμερικανική και τη Δυτική Σαμόα στο Ειρηνικό, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κήρυξε την Αμερικανική Σαμόα περιοχή μεγάλης καταστροφής και έδωσε οδηγίες να σταλεί ομοσπονδιακή βοήθεια με ένα στρατιωτικό C-130 να είναι έτοιμο να αναχωρήσει από τη Χονολουλού με προορισμό τα μικρά αυτά νησιά του νότιου Ειρηνικού.

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 50 τραυματίστηκαν, δήλωσε ο κυβερνήτης Τογκιόλα Τουλαφόνο από τη Χαβάη, διευκρινίζοντας πως ένα μεγάλο τμήμα του νησιού Τουτουίλα έχει καταστραφεί.

Επίσης οι αρχές της Τόνγκα ανακοίνωσαν ότι 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο νησί Νιουατοπουτάτου.

Το τσουνάμι σημειώθηκε μετά τον σεισμό των 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Αμερικανική Σαμόα. Σύμφωνα με αναφορές τα ύψους τεσσάρων μέτρων κύματα έφτασαν ως τη Νέα Ζηλανδία.

Λίγο μετά την προειδοποίηση για τσουνάμι στην Αμερικανική και Δυτική Σαμόα, τεράστια κύματα έπληξαν χωριά και θέρετρα στις νότιες ακτές της περιοχής.

«Μέχρι τώρα πιστεύουμε πως ο αριθμός των νεκρών θα φτάσει τους 100», δήλωσε ο υποδιευθυντής του κέντρου διαχείρισης καταστροφών της Δυτικής Σαμόα Αουσεγκάλια Μουιπόλα.

«Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό αγνοούμενων», τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε πως στο νησί Ουπόλου έχει σημειωθεί η μεγαλύτερη καταστροφή.

«Ορισμένες περιοχές έχουν ισοπεδωθεί και το τσουνάμι κάλυψε με άμμο μεγάλα τμήματα των νησιών, έτσι δεν γνωρίζουμε πόσοι είναι οι νεκροί. Χρειαζόμαστε ειδικά μηχανήματα για να εντοπίσουμε τα πτώματα», κατέληξε.

Περισσότεροι από εκατό διασώστες του Ερυθρού Σταυρού έχουν σπεύσει στην περιοχή και είναι χαρακτηριστικό πως αυτό που έκαναν πρώτα από όλα είναι να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερες καρύδες για να αντιμετωπίσουν τις πρώτες ανάγκες για τρόφιμα και νερό.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/09/30/1721802.htm
Σημ.axinosp:Ελλάδα και πάλι Ελλάδα για διακοπές

Δεν υπάρχουν σχόλια: