Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Μπαν Κι μουν: Η Γη βυθίζεται στην Άβυσσο

«Η Γη βυθίζεται στην άβυσσο», προειδοποίησε σήμερα ο γγ του ΟΗΕ Μπαν Κι μουν και πρόσθεσε ότι επιταχύνεται η υπερθέρμανση του πλανήτη.

«Έχουμε το πόδι στο γκάζι και βυθιζόμαστε στην άβυσσο», τόνισε στη διάρκεια της 3ης Διάσκεψης του ΟΗΕ για το Κλίμα που διεξάγεται στη Γενεύη.

Ο γγ των Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος επισκέφτηκε την Αρκτική και ενημερώθηκε για την καταστροφή που προκαλούν οι κλιματικές αλλαγές, δήλωσε επίσης: «Όλα αυτά τα χρόνια, οι επιστήμονες δέχονται κατηγορίες ότι προκαλούν πανικό».

« Όμως αυτοί που πραγματικά θα έπρεπε να προκαλούν πανικό με τις δηλώσεις τους είναι εκείνοι που λένε ότι δεν μπορούμε να δεσμευτούμε με πράξεις υπέρ του κλίματος αν αυτές επιβραδύνουν την οικονομική ανάπτυξη», συμπλήρωσε.

Εκτίμησε τέλος ότι «οι κλιματικές αλλαγές είναι πιθανό να προκαλέσουν μια μαζική καταστροφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: