Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Η Κίνα καλύπτει με βούτυρο γέφυρα που χρησιμοποιείται για αυτοκτονίες


Κυβερνητικά στελέχη στη νοτιο-ανατολική Κίνα διέταξαν τους εργαζομένους να καλύψουν μια μεγάλη γέφυρα από χάλυβα 1.000 ποδιών με βούτυρο για να εμποδίζουν τους πολίτες να χρησιμοποιούν αυτή την γέφυρα για απόπειρα αυτοκτονίας.
Όλες οι επιφάνειες της κατασκευής που μπορεί κάποιος να αναρριχηθεί στη γέφυρα στο Guangzhou, έχουν καλυφθεί με λίπος για να θέσει τέλος στην έξαρση των ανθρώπων που απειλούν να πηδήξουν από αυτή.
Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Shiu Liang είπε: «Προσπαθήσαμε με την πρόσληψη φυλάκων και στα δύο άκρα, τοποθετήσαμε και ειδικές περιφράξεις με ταμπέλες με ανακοινώσεις ,ζητώντας στους ανθρώπους να μην αυτοκτονούν εδώ-αλλά κανένα από τα δύο δεν λειτούργησε.
Έτσι τώρα έχουμε τοποθετήσει το βούτυρο στη γέφυρα και έχει λειτουργήσει πολύ καλά. Κανείς δεν μπορεί να ανέβει επάνω και όποιος το προσπαθήσει πέφτει συνεχώς."
Ο φρουρός της Γέφυρας Wong Man πρόσθεσε: «Το βούτυρο κάνει τα σίδερα και τις σκαλωσιές ολισθηρές και δύσκολες στην αναρρίχηση ,μπορώντας έτσι να πιάσουμε τους υποψήφιους αυτόχειρες εύκολα.
"Κάθε φορά που κάποιος απειλεί να αυτοκτονήσει για να προκαλέσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης ή την συμπάθεια πάνω στα προσωπικά του προβλήματα καταλήγουμε να έχουμε αρκετές ώρες κυκλοφοριακή συμφόρηση και να υπάρχουν συνεχή παράπονα.
Αφού βάλαμε το βούτυρο δεν υπήρξαν αλλά προβλήματα με αυτούς που αναζητούν την προσοχή μας με απόπειρες . "
http://www.chinadaily.com.cn/life/2009-09/01/content_8642819.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: