Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΗΠΑ: Aύξηση κατά 50% στις πωλήσεις όπλων παγκοσμίως

Οι ΗΠΑ, όχι μόνο αύξησαν τις πωλήσεις όπλων κατά περίπου 50% τον περασμένο χρόνο, αλλά και το μερίδιό τους στις πωλήσεις όπλων παγκοσμίως αυξήθηκε κατά δύο τρίτα και πλέον, παρά την παγκόσμια οικονομική ύφεση, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα.

Η χώρα ενίσχυσε τη θέση της ως ο κυριότερος προμηθευτής όπλων στον κόσμο με πωλήσεις 37.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον περασμένο χρόνο ή 68% του συνολικού αριθμού πωλήσεων παγκοσμίως από 25.4 δισεκατομμύρια δολάρια το 2007, αναφέρουν οι New York Times, επικαλούμενοι έκθεση της Υπηρεσίας Έρευνας του Κογκρέσσου, που θεωρείται η "δεξαμενή σκέψης" ( "think tank") του αμερικανικού Κογκρέσσου.

Οι αυξήσεις είναι ορατές παρά τη μείωση του 7.6% στις πωλήσεις όπλων παγκοσμίως στα 55.2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι αμερικανικές πωλήσεις αυξήθηκαν χάρη στις μαζικές, νέες παραγγελίες από τη Μέση Ανατολή και την Ασία και τα συμβόλαια με τους υπάρχοντες πελάτες για την προμήθεια εξοπλισμού και υπηρεσιών στήριξης, αναφέρει η έκθεση.

Δεύτερη στην παγκόσμια κατάταξη πωλήσεων όπλων έρχεται η Ιταλία με 3.7 δισεκατομμύρια δολάρια και ακολουθεί η Ρωσία με 3.5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Ρωσία, σύμφωνα με την έκθεση, είδε σημαντική μείωση στις πωλήσεις όπλων από τα 10.8 δισεκατομμύρια δολάρια που τις απέφεραν το 2007.

Οι ΗΠΑ βρίσκονται επίσης στην πρώτη θέση πωλήσεων όπλων προς τα αναπτυσσόμενα κράτη, με 29.6 δισεκατομμύρια δολάρια ή το 70%, των πωλήσεων παγκοσμίως.

Μεγαλύτεροι αγοραστές ανάμεσα στα αναπτυσσόμενα κράτη τον περασμένο χρόνο ήταν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με αγορές 9.7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ακολουθούμενα από τη Σαουδική Αραβία με 8.7 δις και το Μαρόκο με 5.4 δις, αναφέρει η έκθεση.

http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=316586&cid=15
Σημ.axinosp:Οι πωλήσεις αυτές είναι από συμβόλαια προηγούμενων ετών, του χρόνου να δούμε πόσα συμβόλαια θα υπάρξουν και σε τι υλικά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: