Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

"Σήμερα το βράδυ θα είμαι η 23η υπάλληλος που θα αυτοκτονήσει"

"Σήμερα το βράδυ θα είμαι η 23η υπάλληλος που θα αυτοκτονήσει", έγραψε η Στεφανί, υπάλληλος της France Telecom, όπως αποκάλυψε το περιοδικό Paris Match, σε ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε στον πατέρα της λίγα λεπτά πριν πηδήξει από τον 4ο όροφο του γραφείου της την προηγούμενη Παρασκευή.

"Όταν σου τηλεφώνησα σήμερα το πρωί και μου είπες ότι είχες την αίσθηση ότι δεν πάει άλλο. Έχεις δίκιο.
Με ξαναπιάνουν οι αυτοκτονικές μου τάσεις. Αποφάσισα να περάσω στην πράξη σήμερα. Δεν υπάρχει λόγος να πεις στην ιδιοκτήτρια (του διαμερίσματος όπου έμενε) να έρθει να με δει γιατί θα βάλω τέλος στις ημέρες μου στο γραφείο", στο Παρίσι, έγραφε η Στεφανί.

Ο γαλλικός τηλεπικοινωνιακός κολοσσός αντιμετωπίζει εδώ και 18 μήνες ένα κύμα αυτοκτονιών μεταξύ των υπαλλήλων του, το οποίο τα εργατικά συνδικάτα αποδίδουν στο στρες της δουλειάς και στις μακροχρόνιες αναδιαρθρώσεις. Από τον Φεβρουάριο του 2008 έχουν αυτοκτονήσει 23 υπάλληλοι.

Η νεαρή γυναίκα, ηλικίας 32 ετών, ήταν υπεύθυνη πελατείας στην Orange, μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, στην οποία δούλευε από τότε που ήταν 23 χρονών.

Το μήνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δόθηκε στο περιοδικό από τον ίδιο τον πατέρα της είχε σταλεί στις 17:10, λίγα λεπτά αργότερα η Στεφανί αυτοκτόνησε.

http://www.express.gr/news/world/212308oz_20090918212308.php3
Σημ.axinosp:Έρχονται χρόνια δύσκολα γεμάτα καταιγίδες έλεγε ο καζατζίδης !

Δεν υπάρχουν σχόλια: