Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Καραμανλή-Προβόπουλου

Εξερχόμενος από συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, ο διοικητής της ΤτΕ Γ. Προβόπουλος δήλωσε ότι ενημέρωσε τον Κ. Καραμανλή για τις οικονομικές εξελίξεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο διεθνή χώρο.

Ο διοικητής της ΤτΕ επεσήμανε ότι η ενημέρωση έγινε εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ερωτηθείς για την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα, αλλά και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, απέφυγε να απαντήσει.

Σε ότι αφορά την ελληνική οικονομία, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Προβόπουλος είπε στον πρωθυπουργό πως το ΑΕΠ της χώρας για το 2009 θα κινηθεί σε οριακά αρνητικό έδαφος, δεδομένων και των πρώτων στοιχείων για την πορεία του τουρισμού.

Επίσης, ζήτησε από τον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε ριζικές διαρθρωτικές αλλαγές ενώ τον ενημέρωσε και για την κατάσταση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κατά τη διάρκεια της 45λεπτης συνάντησής του με τον κ. Καραμανλή, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη ελέγχου των ελλειμμάτων, προκειμένου η χώρα να διατηρηθεί σε σταθερή δημοσιονομική τροχιά.
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/537509/Article.aspx
Σημ.axinosp:Ο εκβιασμός του Προβόπουλου ήταν σαφής σαν επίσημος ρουφιάνος των Τραπεζών ή δίνεις νέα βοήθεια στις Ελληνικές "Ζόμπι" Τράπεζες ή βγαίνουν και λένε δυστυχώς επτωχεύσαμε λόγω κρίσης . Ο Πανικός που θα ακολουθήσει δεν θα μπορεί να περιγραφεί !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: