Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Κίνημα άρνησης πληρωμής τραπεζών


Αρνούμαστε να πληρώσουμε τα δάνειά μας διότι είναι παράνομα!

Δεν διαδίδουμε μόνο την άρνηση πληρωμής. Τη στηρίζουμε και έμπρακτα. Με τεχνογνωσία δεκαετιών, εξελιγμένα συστήματα μηχανογράφησης και μηχανοργάνωσης, ομάδα νομικών και άρτια οργάνωση, σταματούμε την τράπεζα να σου πάρει το σπίτι, την επιχείρηση, το αυτοκίνητο κτλ.

Οι δανειακές συμβάσεις είναι επί το πλείστον παράνομες. Εκεί στηριζόμαστε. Το αποδεικνύουμε.

Το έχουμε κάνει ήδη 1.500 φορές!

Θα το κάνουμε και για εσένα! Για να σωθεί το σπίτι, η επιχείρηση, η οικογενειακή γαλήνη. Το μπορούμε. Υπάρχουν 1.500 δίκες τις οποίες έχουμε κερδίσει.

Το κίνημά μας

  • Ενημερώνει για τις παράνομες πρακτικές των τραπεζών
  • Στηρίζει νομικά τον θιγόμενο
  • Παρέχει την υπερδεκαετή τεχνογνωσία στο θιγόμενο
  • Κερδίζει τις δίκες!

Διέδωσε το κίνημα! Τέλος στην αυθαιρεσία και την κλοπή της περιουσίας μας!

http://www.bankblock.org/

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω να στήνεται καινούρια βιομηχανια.Μέχρι τώρα τα δικηγορικά γραφεία δαγκώναν συμβασιούχους που θέλαν κάνα επιδοματάκι παραπάνω.Τώρα που ο κόσμος τους έμαθε ξαναπουλάν ελπίδα.
Το κόλπο ήταν και θα'ναι,λίγα λεφτά από πολλά κορόιδα και στο βαθος το τυράκι.
Μη μασάς με το κίνημα.
Και το πασοκ κίνημα ειναι.

Ανώνυμος είπε...

"Ανώνυμε", ή βαλτός είσαι (το πιθανότερο), ή ηλίθιος, ή απλά ζεις σε άλλο πλανήτη.
Ολόκληρη η αλήθεια για το συγκεκριμένο κίνημα βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο και όποιος την αναζητά, την βρίσκει με μερικά κλικ. Άσε λοιπόν την προπαγάνδα ή την παραπληροφόρηση γιατί η εποχή τους έχει περάσει και ο κόσμος ξύπνησε;-)

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει φίλε οτι πείς.Μόνο πες μου πια είναι αυτά τα κλικ γιατί αυτα που πάτησα εγώ ήταν τόσο επαναστατικά που ανατρίχιασα.

Ανώνυμος είπε...

Kαι επειδή η επίθεση σου αγαπητέ Φώτη με ξάφνιασε αναγκάστηκα να κάνω περισσότερα κλικ για να καταλήξω ξανά στο πρώτο σχόλιο.
Κάποιος από τους συνιδρυτές στο facebook μάλιστα έσπευσε να αποκαλεσει το "κίνημα" οργανισμό.Θα περιμένω να γελάσω μόλις κατέβει το σχόλιο.
Τελικά βαλτός δεν ήμουνα αλλά εσύ μ'έβαλες.
Άντε γειά τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος δε ξυπνησε αλλά σιγά-σιγά ξυπνάει κυριε "Φώτη".
Λίγο όψιμη η επανάσταση του Κρατζαφύρερ και η δική σου.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/10/blog-post_6663.html

Αι σιχτίρ σκουπίδι κι εσύ.

fotisbobolas είπε...

Το βασικό στοιχείο του "κοινωνικού σκουπιδιού" είναι η ανωνυμία.
Εκτός πια και αν επιτελείς το παγκόσμιο κοινωνικό έργο του wikilieaks και κινδυνεύει η ζωή σου:-Ρ
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις και ως προς τα παραπάνω φαιδρά σου σχολιάκια, χάνεις κάθε πιθανότητα άρθρωσης πειστικού λόγου και επιχειρημάτων παραμένοντας πίσω από τη σκοτεινή μάσκα του ανώνυμου.
Sorry, αλλά στην εποχή της διαφάνειας έτσι λειτουργούν πλέον τα πράγματα, άγνωστο μικρό σκουπίδομυρμιγκάκι.

ΣΣ Εκτός της ανωνυμίας, άλλα στοιχεία ενός κοινωνικού σκουπιδιού, είναι η απραξία και ο πόλεμος ενάντια στις δράσεις των άλλων.
Όταν αποφασίσεις να βγάλεις τη μάσκα της απόκριας (ή τη μόνιμη) και να μας δώσεις δικές σου δημιουργικές προτάσεις ή το τι έχεις κάνει ΕΣΥ υπέρ της κοινωνίας που ζούμε και των συνανθρώπων μας, τότε το ξανασυζητάμε.
Προς το παρόν έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε προκειμένου να αντιστρέψουμε την εθνική κατάρρευση - όχι από τα πολιτικά καθάρματα - αλλά από τις τράπεζες!