Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ελλείψεις σε ράφια των σούπερ μάρκετ αλλά και στα πρατήρια προέβλεψε ο Ανδρέας Λοβέρδος


Ελλείψεις σε ράφια των σούπερ μάρκετ αλλά και στα πρατήρια προέβλεψε ο Ανδρέας Λοβέρδος, εκτιμώντας πως όσα γίνονται σήμερα στο χώρο της υγείας, όπου υπήρξε πολιτικά υπεύθυνος τα τελευταία χρόνια, θα μεταφερθούν και σε άλλους κλάδους.
Ο πρώην υπουργός υγείας είπε ότι: «Αν δεν υπάρξει κυβέρνηση στις 18 Ιουνίου και πολιτική αναδίπλωση των κομμάτων, τον ερχόμενο Οκτώβριο το πρόβλημα θα καθολικευτεί όχι μόνο στα φάρμακα αλλά και στα τρόφιμα». O A. Λοβέρδος, επεσήμανε με νόημα ότι «στο τέλος του 2012 η Ελλάδα δε θα μπορεί να ζει πλέον με ψευδαισθήσεις».
Ο A. Λοβέρδος άσκησε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των φαρμάκων, κατηγορώντας τον A. Τσίπρα ότι αντί να κάνει διακομματική πολιτική, επέλεξε να βάλει στο θέμα στην προεκλογική εκστρατεία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σχοινί να μη λείψει μόνο, κατά τα άλλα στ'αρχίδια μας κ.Λοπέρδο...
Δ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Σχοινί να μη λείψει μόνο, κατά τα άλλα στ'αρχίδια μας κ.Λοπέρδο...
Δ.Μ.