Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Όσο πάει και κυριαρχεί σχεδόν απόλυτα η κοινοβουλευτική μιζέρια

Όσο πάει και κυριαρχεί σχεδόν απόλυτα η κοινοβουλευτική μιζέρια...
Ο κόσμος έχει παραδοθεί στην νιρβάνα ότι έτσι θα γλυτώσει από το κόψιμο του μισθού, της σύνταξης και τα χαράτσια.
Δεν ελπίζει σχεδόν σε τίποτε άλλο.
Εν τω μεταξύ η στρατοχωροφυλακή en masse μεταφέρεται στην Ελλάδα, τα επιτελεία της ευρωζώνης, αλλά και των ΗΠΑ συνεχίζουν όλο και πιο επιτακτικά να αναφέρονται στην Ελλάδα ως "χαμένη υπόθεση".
Σύμφωνα με την επίσημη λογική τους, ο ελληνικός λαός κινδυνεύει από τους πολιτικούς του που είναι ανίκανοι να επιβάλλουν τον νόμο και την τάξη.
Ανοιχτά μιλάνε πια για μια έστω προσωρινή επιβολή καθεστώτος "ευρωπαϊκού προτεκτοράτου" που θα επιβάλει την έννομη τάξη σ' έναν λαό εξουθενωμένο και πιστό στην "Ευρώπη".
Μαζί με το καθεστώς αυτό θα εμφανιστούν να ξεσφίγγουν τα λουριά της άγριας λιτότητας για να μας οδηγήσουν σε διπλό νόμισμα με την υπόσχεση επαναφοράς στην ευρωζώνη, όταν και όποτε κριθεί από τους εταίρους ότι η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει...
Από την άλλη έχουμε "την ώρα της Αριστεράς" που δεν καταλαβαίνει τίποτε απ' όλα αυτά και πολιτεύεται σαν να μην τρέχει τίποτε...
Πολύ φοβάμαι ότι η τωρινή κρίση θα καταλήξει και μάλιστα γρήγορα στις φλόγες μιας βίαιης αναμέτρησης όπου το κεντρικό επίδικο θα είναι η εθνική ανεξαρτησία της χώρας με τους παραδοσιακούς όρους.
Δημ.Καζάκης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ας πανε να καθαρισουν ολοι αυτοι
που τοσα χρονια ψηφιζανε μπατσοκ-νδ-κκε, ητοι, τα μεταπολιτευτικα σκουπιδια. αυτος ειναι ο ελληνικος λαος, και ας παει να καθαρισει.
οποιος δεν ψηφιζε αυτα τα πολιτικα εμμεσματα, και εμφορειται απο αγνα πατριωτικα αισθηματα,και εχει διακαη ποθο να αγωνισθει για αυτον τον λαο, του λεω απο τωρα, οτι οχι μονο θα πιαστει κοροιδο, οχι μονο θα το μετανοιωσει, αλλα θα κινδυνεψει να βρεθει και στην κρεμαλα απο αυτον τον ιδιο τον λαο που θελει να ευεργετησει. η ιστορια εχει απειρα δειγματα περι τουτου.
και οπως λεει μια παροιμια γαλλικη, να εχεις περισσοτερη εμπιστοσυνη σε ενα φιδι απο εναν εβραιο,και περισσοτερη εμπιστοσυνη σε εναν εβραιο απο εναν ελληνα......