Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Αυτοκτονία 85χρονου στο Θησείο


Ακόμα μια αυτοκτονία 85χρονου σήμερα το μεσημέρι στο Θησείο.

Έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας της οδού Θεσσαλονίκης. Στο σημείο έσπευσαν το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.
left.gr
Σημ.axinosp:To σχόλιο και η είδηση από το φίλο Νικόλαο. "Πριν από ενάμιση μήνα αυτοκτονία μιας νεαρής γυναίκας στην Νηλέως. Τώρα αυτό.Δυστυχώς ... Ανελέητη μοναξιά."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε συζήτηση οικείου μου προσώπου με υπάλληλο ειρηνοδικείου της δυτικής αττικής σήμερα,αναφέρθηκε πως γίνεται χαμός καθημέρινα και σήμερα μίλησε για κάποιον 35χρονο στους αγίους αναργύρους.Αυτά δεν φτάνουν ποτέ στα κωλάδικα της δημοσιοκαφρίλας.ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ