Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

«Ο ‘Ασαντ δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα», λέει πρώην Σύρος Πρέσβηςthumb
«Σε περίπτωση που το συριακό καθεστώς βρεθεί σε δύσκολη θέση,  δεν θα δίσταζε ο Άσαντ να χρησιμοποιήσει και χημικά όπλα», δήλωσε στο BBC ο Ναουάφ Φαρές, πρώην πρέσβης της Συρίας στη Βαγδάτη.
Υποστηρίζοντας πως οι ημέρες του προέδρου Ασαντ «είναι μετρημένες», ο αλ Φαρές εκτίμησε πως ο Σύρος πρόεδρος είναι «έτοιμος να εξοντώσει ολόκληρο τον συριακό λαό» για να παραμείνει στην εξουσία. Ο Άσαντ, είπε χαρακτηριστικά, συμπεριφέρεται σαν «λαβωμένος και παγιδευμένος λύκος».
Παράλληλα, ο κ. Φαρές δηλώνει ακόμα πως ανεπιβεβαίωτα έγγραφα υποδεικνύουν πως έχει ήδη γίνει χρήση χημικών όπλων στη Συρία, ενώ συμπλήρωσε πως οι σημαντικότεροι βομβαρδισμοί έχουν πραγματοποιηθεί από την κυβέρνηση Άσαντ σε συνεργασία με την αλ-Κάιντα.
Σημ.axinosp:Ρε αλήτες τα ίδια δεν λέγατε και για τον Σαντάμ στο Ιράκ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: