Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Ο Κουβέλης υπέρμαχος του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτουΟ Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τάχθηκε για άλλη μια υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου. Αν και είπε ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής σαφές εκδηλωμένο ενδιαφέρον, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δήλωσε αισιόδοξος ότι μέσα στο 2012 θα γίνουν οι πρώτες ιδιωτικοποιήσεις, χωρίς να αποκαλύψει ποιες θα είναι αυτές.
Δεν ξέχασε βέβαια να επιτεθεί (αλίμονο!) εναντίον όλων όσοι τάσσονται κατά των ιδιωτικοποιήσεων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι \"υπερασπίζονται μια κατάσταση που είναι συνυπεύθυνη για τα χάλια της χώρας\". Ξεχνά βέβαια ότι η ευθύνη για το πελατειακό κράτος και την κατασπατάληση του κρατικού χρήματος βαρύνει του δύο συνεταίρους του στην συγκυβέρνηση.

Ερωτηθείς ο Φώτης Κουβέλης για το αν η κυβέρνηση έχει ορίζοντα τετραετίας, ξεκαθάρισε ότι αυτός είναι ο στόχος και ότι θα φανεί από την αποτελεσματικότητα του έργου της κυβέρνησης.
left.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΜΕ :
Ο ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.