Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Σουηδία: «Η χρεοκοπία της Ελλάδας είναι δύσκολο να αποφευχθεί»

Η Ελλάδα πιθανότατα θα κηρυχθεί σε πτώχευση παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη διάσωση της χώρας, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Σουηδίας Αντερς Μποργκ. "Το πιθανότερο είναι ότι θα έχουμε ένα είδος στάσης πληρωμών στην Ελλάδα", δήλωσε στο σουηδικό ραδιοφωνικό δίκτυο SR. "Δεδομένου του τρόπου διαχείρισης της κατάστασης μέχρι σήμερα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τελικά την πτώχευση του Κράτους", πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της Σουηδίας, ακόμη και αν η νέα κυβέρνηση επαναδιαπραγματευθεί τους όρους που έχει θέσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με αντάλλαγμα την οικονομική του υποστήριξη, το δημόσιο χρέος θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο 120% του ΑΕΠ σε δέκα χρόνια, μία "σπανίως βιώσιμη κατάσταση, όταν έχουμε τόσο χαμηλές προβλέψεις ανάπτυξης, όσο στην Ελλάδα". Μία πτώχευση της Ελλάδας μπορεί να σημάνει την έξοδο από την ευρωζώνη, γεγονός για το οποίο ωστόσο ο Αντερς Μποργκ εμφανίζεται "περισσότερο αβέβαιος".
Εxpress
Σημ.axinosp:Οταν οι Σουηδοί επιχειρηματίες μας λένε ότι από τον Οκτώμβρη και μετά θα γίνει της μουρλής στην χώρα μας και στην συνέχεια στον Ευρωπαϊκό Νότο, δεν είναι ασυνήθιστες αυτές οι δηλώσεις του Υπουργού !

Δεν υπάρχουν σχόλια: