Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Ο Ζουρούμπαπελ «τα μάζεψε» από τις ΣέρρεςΆφαντος ο διάσημος «προφήτης» μετά τη διάψευση των κηρυγμάτων του

«Καπνός» έχει γίνει ο διάσημος προφήτης των Σερρών, Ζουρούμπαμπελ, ο οποίος προεξοφλούσε το τέλος του κόσμου και τον ερχομό της δευτέρας Παρουσίας για τις 19 Ιουλίου. Ο «προφήτης» μετά τη διάψευση, αφού κατα γενική ομολογία η γη... υπάρχει ακόμα, εξαφανίστηκε από την Φαιά Πέτρα των Σερρών, όπου διαβιούσε σε κοινόβιο μαζί με τα μέλη της οικογενείας του τον τελευταίο 1,5 χρόνο. 

Ο «προφήτης» εξ Αμερικής, βιντεοσκοπούσε τα κηρύγματα του και τα «ανέβαζε» στο You Tube. Εκτός αυτού βέβαια, ασχολούνταν και με καλλιέργεια οπωροκηπευτικών... Στα διαλείμματά του από τα ζαρζαβατικά ο εκκεντρικός «απεσταλμένος» του Θεού ισχυριζόταν ότι είχε δεχθεί την επιφοίτηση για να καταφύγει στο μικρό χωριό των Σερρών, ώστε να γλιτώσει από τη συντέλεια του κόσμου από τον επικείμενο 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που θα μετέτρεπε τον πλανήτη σε... στάχτη και μπούρμπερη.

Μάλιστα, η παρουσία του Ζουρούμπαμπελ, δεν είχε μείνει ασχολίαστη από την Εκλκλησία και συγκεκριμένα από τον μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο, ο οποίος είχε εξαπολύσει δριμύτατη επίθεση εναντίον του. 

Νewsbeast


1 σχόλιο:

χατζιαβάτης είπε...

ρε παιδιά, αφού η συντέλεια του κόσμου έγινε το 2000

τι; την χάσατε;

δεν πειράζει... θα προλάβετε την επόμενη!