Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

Άσκηση του ισραηλινού Πολεμικού Ναυτικού στο Μυρτώο Πέλαγος Πηγή:www.capital.gr

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η άσκηση πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού του Ισραήλ στο Μυρτώο Πέλαγος, στο Πεδίο Βολών «Καράβια» (ανατολικά του Λεωνιδίου). 

Οι Ισραηλινοί δεν έδωσαν πολλές λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της ναυτικής άσκησης.

Σε αυτή συμμετείχαν υπερσύγχρονες Κορβέτες, τύπου Στέλθ (πλοία που αφήνουν πολύ μικρό αποτύπωμα γι΄ αυτό δύσκολα ανιχνεύονται από τα ραντάρ), που είναι τα νέα αποκτήματα του πολεμικού Ναυτικού του Ισραήλ.

Τα πολεμικά πλοία του Ισραήλ κατευθύνονται στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας, όπου θα παραμείνουν για λίγες ώρες.

Η Τουρκία εμφανίζεται, ενοχλημένη επειδή η Ελλάδα επέτρεψε να ασκηθεί το πολεμικό Ναυτικό του Ισραήλ, εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο αναφέρουν ότι η Ελλάδα παραβίασε διμερείς συμφωνίες, όπως  Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

Η στενή συνεργασία της Ελλάδας με το Ισραήλ στον στρατιωτικό τομέα, συνιστά ουσιαστική αναβάθμιση  και των πολιτικό-διπλωματικών σχέσεων των δύο κρατών.  

Και επειδή, στην Ανατολική Μεσόγειο είναι σε πλήρη εξέλιξη δραματικά κοινωνικο-πολιτικά γεγονότα, η στρατιωτική βία είναι  παρούσα, η κοινωνική ασφάλεια είναι ζητούμενο, η πολιτειακή σταθερότητα εύθραυστη και γενικά, η γεωπολιτική κατάσταση χαρακτηρίζεται από μια ασταθή ισορροπία, σε αυτό το επισφαλές διεθνές περιβάλλον, οι διακρατικές συμμαχίες, όπως της Ελλάδας με το Ισραήλ, έχουν και ειδικό πολιτικό βάρος και αυτονόητες  παρενέργειες.


capital

Σημ.axinosp:Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταγγείλει αυτήν την άσκηση, ή θα προτιμήσει την σιωπή ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: