Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Ο Σαµαράς επιχορήγησε, µε το καληµέρα, τον αδελφό του!


Ούτε ένα µήνα µετά τις εκλογές, η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε -αυθορµήτως;..- χρηµατοδοτήσεις 12,1 εκατ. ευρώ για το Ινστιτούτο όπου προεδρεύει ο Αλέξανδρος Σαµαράς.
Με προίκα 11,5 εκατοµµυρίων ευρώ στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (ΜΦΙ), όπου προεδρεύει ο Αλέξανδρος Σαµαράς – αδερφός του πρωθυπουργού Αντώνη, εγκαινιάστηκε η νέα εποχή της (νέας) σεµνότητας και της βαριάς λιτότητας.
Τι κι αν τις προηγούµενες δέκα ηµέρες ακούσαµε τον Ελληνα Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαµαρά, να ζητά από τα στελέχη της κυβέρνησης και της αυτοδιοίκησης να µπει φραγµός στις υπερβολές…
Τι κι αν µας κάλεσε, µετά από παρέµβαση της τρόικας, να σφίξουµε κι άλλο το ζωνάρι και να δεχθούµε νέες περικοπές… Τι κι αν µέσα στο τελευταίο διάστηµα «αναστήθηκε» το χαράτσι της ∆ΕΗ, προωθούνται οριζόντιες περικοπές σε µισθούς, συντάξεις και εφάπαξ... Το κράτος έχει συνέχεια και προπαντός… συνέπεια σε τέτοιου είδους απίστευτες πρακτικές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: