Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Φούχτελ: «Έλληνες ελάτε να δουλέψετε στη Γερμανία»


«Χέρι βοηθείας» στους Έλληνες νέους που ψάχνουν ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον δίνει ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, προσκαλώντας τους να αποκτήσουν γνώσεις και εξειδίκευση στην χώρα του.
«Υπάρχουν άριστα δομημένες σχολές μαθητείας σε περιφερειακές πόλεις της Γερμανίας, έτοιμες να προσφέρουν στους Έλληνες τις γνώσεις και την εξειδίκευση που θα τους βοηθήσουν στην συνέχεια να βρουν εύκολα θέσεις εργασίας» , είπε χαρακτηριστικά.
Αν και η παρουσία του στη Κρήτη προκάλεσε αντιδράσεις, παρά ταύτα ο κος Φούχτελ, δεν πτοήθηκε, αντιθέτως χαρακτήρισε "λαμπρό παράδειγμα" τη συνεργασία της  Γερμανίας με την Κρήτη.
«Η συνεργασία που προωθείται, έχει στόχο την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, είναι καινοτόμα και πρωτοποριακή» δήλωσε ο Γερμανός υφυπουργός εργασίας, μιλώντας σε συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης.
Star 
Σημ.axinosp:Στη χείρα βοηθείας που μας δίνει ο Φούχτελ εμείς του δίνουμε να πάρει τα αρχίδια μας και να φύγει από την χώρα μας τώρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: