Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

O Πορτογάλος πρωθυπουργός καλεί τους νέους της χώρας του να ..μεταναστεύσουν!


Αν φτάνει σε αυτό το σημείο ένας πρωθυπουργός μιας χώρας, οι πολίτες τί να κάνουν και τι να σκεφτούν;

Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Πέδρο Πάσος Κοέλιο κάλεσε τους πολίτες της χώρας του να μεταναστεύσουν για ένα καλύτερο μέλλον!

“Οι πολίτες πρέπει να κάνουν περισσότερες προσπάθειες: πρέπει να εγκαταλείψουν τον τόπο όπου δεν αισθάνονται πια άνετα και να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό” είπε χαρακτηριστικά, καλώντας κυρίως τους Πορτογάλους εκπαιδευτικούς να πάνε σε πορτογαλόφωνες χώρες, όπως Βραζιλία και η Αγκόλα!

Φυσικά, στην Πορτογαλία έχει γίνει πανικός με αυτή την δήλωση, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των κομμάτων.

Μόνο το 2011 εγκατέλειψαν τη χώρα 120 χιλιάδες Πορτογάλοι αναζητώντας μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό. Η ανεργία των νέων κάτω των 24 ετών άγγιξε το 36,6%.

Olympia

Σημ.axinosp:Το παγκόσμιο υπάρχων πολιτικό σύστημα δεν έχει, δεν ξέρει και δεν μπορεί να δώσει λύσεις, καιρός να μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: