Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

ΔΥΤΙΚΗ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ''-ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ελεύθερη έκφραση είναι συμπεριφορά ελεύθερων ανθρώπων. Ο άνθρωπος κατά κανόνα είναι αχάριστος. Βαριέται ακόμη και όταν του κάνεις όλες τις επιθυμίες και μάλιστα γίνεται ύπουλος εχθρός σου. Με τι λογική αυτή τα ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν αντέχουν στο χρόνο, όσο δίκαια, αντικειμενικά και χρήσιμα στο λαό και είναι.Η δημοκρατία έχει το πλεονέκτημα τς εναλλαγής και κατά συνέπεια το στοιχείο της όποιας ανανέωσης και επομένως δεν καθίσταται βαρετή.Ας θυμηθούμε τον εξοστρακισμό του Δίκαιου Αριστείδη της αρχαίας Αθήνας.