Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η (για τις ΒΑΠΕ)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών ορκωμοσίας της ‘’νέας’’ κυβέρνησης και το πανηγύρι του ξεπουλήματος της χώρας άρχισε.                                      
Ανάμεσα στα ‘’ασημικά ‘’ που βρέθηκαν στην προθήκη των σαράφηδων , περίοπτη θέση κατέχει και η Κρήτη.


Αρπάζουν , στην κυριολεξία , τεράστιες εκτάσεις γης του νησιού για να τις μετατρέψουν σε τοπία ερήμου με την εγκατάσταση των περίφημων ΒΑΠΕ (Βιομηχανικής κλίμακας Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας).

Ένα νησί που το πλούσιο εδαφικό του ανάγλυφο και η κλιματική του ιδιαιτερότητα πριμοδοτούν μια μοναδική βιοποικιλότητα και μια τεράστια αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή , θα βρεθεί με αγρότες και κτηνοτρόφους εξανδραποδισμένους , προς όφελος των ΤRASTS , που με διαδικασίες FAST TRACK , θα κάνουν τους κατοίκους των ορεινών περιοχών της Κρήτης μετανάστες στον τόπο τους.

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι – σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες – η εγκατάσταση των ΒΑΠΕ θα έχει άμεση αρνητική επίδραση ακόμα και στο κλίμα του τόπου , τότε η εικόνα καταστροφής και των αγροτών των πεδινών περιοχών θα πρέπει να θεωρείται προδιαγεγραμμένη.

Από την άλλη πλευρά οι τουριστικές δραστηριότητες των κατοίκων του νησιού θα υποβαθμιστούν στον έσχατο βαθμό και πολλοί από τους ανθρώπους ,  που δραστηριοποιούνται σήμερα στον προσοδοφόρο τομέα του τουρισμού , θα βρεθούν να αναζητούν δουλειά στα νέα σκλαβοπάζαρα των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ) με μισθούς Μπαγκλαντές.

Το ΕΠΑΜ καλεί το λαό της Κρήτης να υπερασπιστεί , για άλλη μια φορά , τον τόπο του με κάθε μέσο από τους νέους εισβολείς

Κάθε ώρα αδράνειας και καθυστέρησης θα επιφέρει καταστροφές που θα ερημοποιήσουν τεράστιες εκτάσεις γης του νησιού, γεγονός που θα είναι , ίσως , μη αναστρέψιμο.

Το ΕΠΑΜ δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό του κρητικού λαού , για ακύρωση των εγκληματικών σχεδίων των νεοαποικιοκρατών.

                                                ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
                                                            ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: