Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤCREDITS http://www.youtube.com/user/juliamay11?feature=watch
Η περιγραφή στο βίντεο λέει αγγλιστί τα εξής:
Πρόκειται για συγκεντρωτικές ατομικές και συλλογικές δηλώσεις στο τραπέζι του Συμβουλίου των Πολεμιστών του Ουρανιου Τόξου, με τις εξωγήινες δυνάμεις της Δημιουργίας, τον Δημιουργό, τα παιδιά τους, το Ανώτατο Ον Καρδιάς και Μυαλού και τα παιδιά τους. Ας γίνει γνωστό ότι οι "εξαγωγές" (συλλήψεις) της ελίτ έχουν ήδη αρχίσει για να βοηθηθούν αυτοί στη γη που είναι σε αποστολή να αποκαταστήσουν τη Γη και να ελευθερώσουν την ανθρωπότητα. Αυτές οι "εξαγωγές" από εξωγήινες δυνάμεις, θα συνεχιστούν μέχρι τον αφανισμό ή την παράδοσή τους πριν την 21η Ιουνίου. (Δεν είναι channeling).

Δεν υπάρχουν σχόλια: