Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

«Καλωσορίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα»

Η ΔΗΜΑΡ για τις δηλώσεις Τσίπρα σχετικά με την απευθείας ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

«Καλωσορίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Α. Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας τη θέση του Αλέξη Τσίπρα για την απευθείας ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών από το μηχανισμό στήριξης.

«Η θέση του να εφαρμοστεί και για την Ελλάδα το μέτρο της απευθείας ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών από το μηχανισμό αναθεωρεί εκ θεμελίων την προεκλογική ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ για μονομερή αναθεώρηση-ακύρωση του μνημονίου και να γιατί: στη σύμβαση δανεισμού της Ελλάδας προβλέπεται η δανειοδότηση του ελληνικού Δημοσίου με επιπλέον 50 δισ. για να τα δώσει με τη σειρά του στις τράπεζες. Άρα, για να επιτευχθεί, τώρα, η ένταξη της Ελλάδας στη ρύθμιση, όπως διεκδικεί η ΔΗΜΑΡ, χρειάζεται αμοιβαία αποδεκτή αναθεώρηση, η οποία προϋποθέτει τη γενική στρατηγική της αναδιαπραγμάτευσης και όχι της μονομερούς καταγγελίας. Προϋποθέτει την πολιτική της ΔΗΜΑΡ και όχι την προεκλογική ρητορεία του ΣΥΡΙΖΑ», εξήγησε ο κ. Παπαδόπουλος. 
Σημ.αxinosp:Τι λέει η ΔΗΜΑΡ στο ΣΥΡΙΖΑ: 
Πουτάνα εσύ πουτάνα εγώ, πουτάνες είμαστε και οι δυό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: