Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Φώτης Κουβέλης: "Μην τ' ακούς αυτά, για την Αγροτική! Είναι μαλ....."!


Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR.

Το θέμα της πώλησης της Αγροτικής Τράπεζαςέχει προκαλέσει πρόσθετη ένταση στο εσωτερικό της Δημοκρατικής Αριστεράς. Όπως  ήδη σας αποκαλύψαμε, ο βουλευτής Γ. Μιχελογιαννάκης διαμήνυσε την αντίθεσή του στα μέτρα που συζητούνται ενώ και άλλοι βουλευτές προειδοποίησαν τον Φώτη Κουβέλη ότι θα διαφοροποιηθούν. 
Για το θέμα της Αγροτικής Τράπεζας έγινε μάλιστα και το εξής χαρακτηριστικό περιστατικό: Ένας από τους βουλευτές που προβληματίζονται για την κατάσταση (το όνομά του δεν το γράφουμε προς το παρόν για να μην τον υποχρεώσουν να κάνει διαψεύσεις!), ακούγοντας και διαβάζοντας τις προηγούμενες ημέρες τα σενάρια για πώληση της ΑΤΕ σε ιδιωτική Τράπεζα, με αγωνία ρώτησε σχετικά τον κ. Κουβέλη αν υπάρχουν τέτοιες προθέσεις από πλευράς της κυβέρνησης και των τριών αρχηγών. Και ο κ.Κουβέλης, με απόλυτη έμφαση και με μια φρασεολογία που δεν την συνηθίζει αλλά για να τονίσει τη διάψευση, του είπε: "Μην τ' ακούς αυτά... Είναι μαλακίες! Δεν ισχύουν...".
Ελάχιστα εικοσιτετράωρα αργότερα, ανακοινωνόταν η πώληση της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς...
PRESS-GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: