Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Συμφωνία Συρίας-Ισραήλ στο Γκολάν με στόχο τους ισλαμιστές αντάρτες!


Σε άτυπη συμφωνία με το Ισραήλ ήρθε η Συρία προκειμένου να αποσύρει τα επίλεκτα στρατεύματα που βρίσκονται αναπτυγμένα στα υψώματα του Golan ώστε να χρησιμοποιηθούν στις μάχες κατά των ισλαμιστών αναρτών. Το Ισραήλ συμφώνησε να μην προβεί σε οποιαδήποτε επιθετική κίνηση στην περιοχή προκειμένου να εξοικονομηθούν δυνάμεις από το καθεστώς στον αγώνα κατά των ισλαμιστών.


Το Τελ Αβίβ σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να αναλάβουν την εξουσία στην Συρία οι φανατικοί ισλαμιστές όπως έχει συμβεί στην Λιβύη αλλά και προσφάτως στην Αίγυπτο έστω και αν εκεί υπάρχει ακόμα το ισχυρό στρατιωτικό συμβούλιο.
Όπως δήλωσε ο ισραηλινός στρατηγός Aviv Kochavi ο Assad μετακίνησε μεγάλο αριθμό από τις δυνάμεις του από το Golan προς τις περιοχές των συγκρούσεων.
Ως γνωστό στην περιοχή των υψωμάτων του Golan η Συρία διατηρεί τα καλύτερα εκπαιδευμένα και εξοπλισμένα στρατεύματα της τα οποία θα μεταφερθούν κυρίως στις περιοχές περιμετρικά της πρωτεύουσας της χώρας Δαμασκό, προκειμένου να επιχειρήσουν κατά των ανταρτικών θυλάκων της περιοχής.
Στην περιοχή του εδρεύουν η 1η Τεθωρακισμένη Μεραρχία, η 9η Τεθωρακισμένη Μεραρχία, η 4η Μηχανοκίνητη Μεραρχία, η 7η Μηχανοκίνητη Μεραρχία, και το στρατηγείο της 14ης  Μεραρχίας ειδικών Δυνάμεων. Αυτή την περίοδο οι δυνάμεις που προστατεύουν την πρωτεύουσα της χώρας Δαμασκό είναι η 4η Τεθωρακισμένη Μεραρχία και η Ρεπουμπλικανική Φρουρά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: