Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Tο ΔΝΤ ενέκρινε αλλαγές στους κανονισμούς παρακολούθησηςYποχρεωτική θα είναι πλέον η αξιολόγηση από το ΔΝΤ.
Yποχρεωτική θα είναι πλέον η αξιολόγηση από το ΔΝΤ....
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ενέκρινε αλλαγές στους κανονισμούς παρακολούθησης των παγκόσμιων οικονομιών, κάνοντας υποχρεωτική την αξιολόγηση από το ΔΝΤ για το αν και πόσο η πολιτική γραμμή κάποιας χώρας επηρεάζει το διεθνές νομισματικό σύστημα, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.
Μέχρι πρότινος το ΔΝΤ έκανε τις αξιολογήσεις αυτοπροαιρέτως, αλλά η οικονομική κρίση έδειξε ότι η πολιτική γραμμή μιας χώρας μπορεί εύκολα να επηρεάσει και άλλες.
«Ενώ η επιτήρηση της τακτικής που ακολουθεί κάθε μέλος για την τιμή συναλλάγματος παραμένει στο επίκεντρο του Ταμείου σύμφωνα με τα άρθρα, η νέα απόφαση θα παρέχει μια βάση για το ΔΝΤ ώστε να έχει μια πιο αποτελεσματική συνεργασία με τα μέλη όσον αφορά στην εγχώρια οικονομία και τις οικονομικές τακτικές» δήλωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.
Planet-Greece
Σημ.axinosp:Ρε δε πάτε να γαμηθείτε παλιοβδέλες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: