Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

O "πράσινος Ομπάμα", επικεφαλής των Γερμανών οικολόγων, ήταν απο τα πρώτα γιουσουφάκια της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στον Αστέρα Βουλιαγμένης!


Ελπίζουμε ο επικεφαλής των Ελλήνων Οικολόγων, ο κος Τρεμόπουλος, να μην συναντηθεί με τον Τσεμ, στους διαδρόμους κάποιας Συνόδου της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ο "πράσινος Ομπάμα", έσκυψε κι έλαβε στον Αστέρα Βουλιαγμένης, την ευλογία της Λέσχης. Γιουσουφάκι των Μπιλντεμπεργκεράδων κι ο επικεφαλής των Γερμανών Πρασίνων. Μπράβο ρε μπαγάσα...

Διαβάσαμε γι αυτόν

Γιος Τούρκων μεταναστών είναι ο νέος επικεφαλής του κόμματος των Πρασίνων στη Γερμανία. Είναι η πρώτη φορά που γερμανικό κόμμα εκλέγει στην ηγεσία του μετανάστη.

Ο Τσεμ Έζντεμιρ (Cem Ozdermir), 42 χρόνων, γεννήθηκε στη νότιο Γερμανία από γονείς Τούρκους που έφτασαν στη χώρα τη δεκαετία του '60, για να εργαστούν ως «γκασταρμπάιτερ», δηλαδή ως «φιλοξενούμενοι εργάτες». Ο όρος «φιλοξενούμενοι» ήθελε να προσδιορίσει τα όρια της μεταναστευτικής πολιτικής της χώρας, η οποία αντιμετώπιζε τους μετανάστες ως προσωρινή εργατική δύναμη, που αργότερα θα επέστρεφε στην πατρίδα της. Το 1994, ο Έζντεμιρ έγινε το πρώτο μέλος των Πρασίνων τουρκικής καταγωγής που εκλέγεται στη Κάτω Βουλή, ενώ το 2004 έγινε ευρωβουλευτής.

Πάνω από 2,6 εκατομμύρια Τούρκοι ζουν στη Γερμανία, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 3% του πληθυσμού. Ωστόσο, λίγοι έχουν καταφέρει να ανελιχθούν σε άλλα επαγγέλματα εκτός από αυτό του βιομηχανικού εργάτη, όπως στις δημόσιες υπηρεσίες ή στην πολιτική. Αν και οι μετανάστες τουρκικής προέλευσης αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα τμήματα του συνόλου των μεταναστών στη Γερμανία, στην πλειοψηφία τους παραμένουν αποκλεισμένοι. Αυτό αφορά όχι μόνο τους μετανάστες πρώτης γενιάς, οι οποίοι ζουν και εργάζονται για χρόνια στη Γερμανία, αλλά και εκείνους της δεύτερης και τρίτης γενιάς, οι οποίοι έχουν γεννηθεί στη Γερμανία αλλά εξακολουθούν να αντιμετωπίζονται ως «ξένοι».

Αρκετοί υποστηρίζουν ότι η εκλογή του Έζντεμιρ σηματοδοτεί τη στροφή της γερμανικής κοινωνίας στο θέμα των μεταναστών και την αποδοχή της ιδέας για μια πολυπολιτισμική Γερμανία. Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί τα υπαρκτά προβλήματα της ένταξης των μεταναστών στη χώρα. Τα ελλείμματα εκπαίδευσης και επαγγελματικής προοπτικής στο νεαρό πληθυσμό μεταναστών δεύτερης και τρίτης γενιάς, εξακολουθούν να τους οδηγούν σε υψηλά ποσοστά ανεργίας. Αν οι κοινωνικές αιτίες που οδηγούν στην περιθωριοποίηση και τον αποκλεισμό δεν αντιμετωπιστούν, η ιδέα της πολυπολιτισμικότητας θα παραμείνει απλά ευχολόγιο.

Με τον Χατζημαρκάκη

Ο Τσεμ είναι όχι μόνο φίλος αλλά και συγκάτοικος με έναν "Έλληνα", το Γερμανό ευρωβουλευτή των Φιλελεύθερων Δημοκρατών Γιώργο Χατζημαρκάκη. Ένας Πράσινος Τούρκος κι ένας Έλληνας κεντρώος, Γερμανοί πολίτες και πολιτικοί και οι δύο, που όχι μόνο μιλιούνται μεταξύ τους, αλλά μένουν και στο ίδιο σπίτι -κυριολεκτικά και μεταφορικά. Σε πολλά διαφέρουν, αλλά το κοινό τους σπίτι είναι η Ευρώπη και κοινή τους ιδεολογία η ανοχή και η συντροφικότητα. Ο Ομπάμα μπορεί να είναι ίσως αποκλειστικά Αμερικανός, το πνεύμα του όμως ήδη υπάρχει -και είναι χρέος μας να δυναμώσει- και στην Ευρώπη.

http://kourdistoportocali.blogspot.com/2009/05/o_17.html
Σημ.axinosp:Τα γιουσουφάκια πολλοί εμίσησαν τη κονόμα ουδείς !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: