Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕURO ΚΑΛΠΗ , ΜΕ ΚΑΛΠΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...

Εμπλέκοντας την ΕΕ και την Εuro βουλή με την οικονομική κατάσταση της χώρας ,την ανεργία με τις Euro εκλογές , τα stage με το μέλλον της Ευρώπης, την βούρτσα με τη λούτσα, οι πολιτικάντηδες απασών των αποχρώσεων του πολιτικού μας φάσματος , μας καλούν με επιμονή , με αναίδεια και περιφρόνηση στην κριτική μας ικανότητα , να μην "πάμε παραλία" την ημέρα των euro εκλογών αλλά να τους ψηφίσουμε , προκειμένου να μη χάσει η Βενετιά το βελόνι της κι΄η Ευρώπη τη Μαριέττα , (καθαρό εμπόριο οίκτου από πλευράς ηγεσίας της ΝΔ , μιας που ούτε στο κρεβάτι του πόνου δεν την είδαν) , το Ραγκούση, τους απίθανους του ΣΥΡΙΖΑ και των "συνιστωσών" του, που εξοβέλισαν τον μακράν δραστηριότερο euro βουλευτή Παπαδημούλη από τις εκλόγιμες θέσεις και έχουν την αναίδεια να μας καλούν στην κάλπη τους , προκειμένου να εκλεγεί ΚΑΙ αυτός πέραν των άλλων δύο απίθανων (!) και την Αλέκα ( μη μείνει πίσω απ΄τους Αλέκο-Αλέξηδες κι΄αυτή ) , που αφού μας συνήθισε να ΜΗΝ αποδέχεται τίποτε θετικό στην ΕΕ , να την αποκαλεί "Ευρώπη των Μονοπωλίων και του Ιμπεριαλισμού", (όχι και τόσον αδίκως), τώρα που είναι να μοιραστούν τα μπικικίνια της "νομιμοποίησης", ήγουν οι αποζημιώσεις για συμμετοχή στις εκλογές , οι Εuro μισθοί ΚΑΙ οι Εuro αποζημιώσεις μετ΄εξόδων "μετακίνησης" , ΦΤΟΥ και ΤΟΥΚΑ ΠΡΟ , βγήκε να μας προσκαλέσει στην κάλπη της, προκειμένου να εκλέξουμε ακόμα έναν ΑΝΤΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟ , λες και μας ενθουσίασαν οι μέχρι πρότινος ΔΥΟ ! ! ! Και ως είναι φυσικό, ΔΕΝ θα συζητήσουμε για τον Καρατζαφύρερ και την παρέα του , που θα παίξουν με τις φοβίες και την ανασφάλεια που έχει εγκατασταθεί στο πίσω μέρος του εγκεφάλου κάθε μικρο ιδιοκτήτη - μίκρο αστού (να τον κάνει ο θεός !). Μ΄αυτά και μ΄αυτά , βγήκε και ο βουλευτής Νάσος Αλευράς, (ξέρετε, αυτός με το πλούσιο μαλλί και το φτωχό ρό, γό για την ακρίβεια), να μας "καθοδηγήσει" ότι το ΝΑΙ στην ξαπλώστρα, θα σημάνει ΝΑΙ στο ΤΙΠΟΤΕ ! Λυπούμαστε που θα του θυμίσουμε ότι το ΤΙΠΟΤΕ , το ψηφίζαμε μέχρι τώρα , αν κρίνουμε απο τα μέχρι τώρα πεπραγμένα τους! Και ΔΕΝ είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε ΕΤΣΙ ! Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ τους αρχίζει απαλά, με καθολική αμφισβήτηση του ανύπαρκτου έργου τους , όσο κι΄αν ελπίζουν στα κομματόσκυλά τους και τις πιθανές επιρροές τους στο ΜΗ σκεπτόμενο (λούμπεν;) κομμάτι της κοινωνίας ! Οι σκεπτόμενοι αντιδρούν πλέον !!!
http://toaspro-mavro.blogspot.com/2009/05/uro.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΑΥΜΑΣΩ...ΤΟ ...ΜΩΡΟ Ή ΤΟ ΑΡΘΡΟ !...