Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Εθνική υπόθεση οι αντοχές στις 1.600 μονάδες

Μάχη με το χρόνο για να αποφύγουν την προδιαγεγραμμένη τους βύθιση σε χαμηλότερα επίπεδα δίνουν οι αγορές, διεθνώς.
Η «άρνηση» των δύο βασικότερων δεικτών της Wall, Dow Jones και S&P, να παραδοθούν αναδεικνύει την ένταση της αντιπαράθεσης μεταξύ πωλητών-αγοραστών.
Στη συνεδρίαση της 23/1 ο Dow Jones υποχώρησε για ακόμη μια φορά προς τα χαμηλά, αυτή τη φορά των 7909,03 μονάδων.
Πλέον, η μετοχή της Citigroup «παλεύει» τα 3,5 δολάρια και -αλήθεια ποιος το φανταζόταν πριν από ένα χρόνο- ότι κολοσσοί όπως οι Citigroup, Bank of America θα «γονάτιζαν» τόσο εύκολα....
Για να είμαστε όμως πιο ακριβείς, η «άρνηση» αυτή οφείλεται στο…πείσμα της Εθνικής να κρατήσει το ΧΑ στα πόδια του.
Δεν είναι τυχαίο, όπως μας υπενθυμίζει ο φίλος Βασίλης Γεώργας, πως από τα χαμηλά της 24-27/10/08 η μετοχή της Εθνικής γράφει απώλειες μόλις 3,1%.
Την ίδια περίοδο η Πειραιώς έχει υποχωρήσει 33%, η Eurobank 34% και η Alpha Bank 43%. Άρα για ποια αγορά και ποιον Γενικό Δείκτη μιλάμε, όταν πρόκειται για Εθνική υπόθεση και συνεκτιμώντας το γεγονός πως από τα χαμηλά των 11,2 ευρώ η Εθνική έδωσε απόδοση κοντά στο 70% μέχρι τις 5/11/08 όταν έπιανε τα 20,5 ευρώ.
Κατά συνέπεια όσο κρατά η Εθνική κρατά ο Δείκτης, κρατά ο 20αρης και συντηρείται η μόχλευση στην αγορά παραγώγων.....
http://www.euro2day.gr/ase/market_comment/151/articles/442247/ArticleMarketComment.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια: