Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Νέα πακέτα μέτρων για επανεκκίνηση της οικονομίας

Τα βήματα της Βρετανίας ακολουθεί και η Γαλλία

Δεύτερο πακέτο οικονομικών μέτρων ανακοίνωσε σε διάστημα μόλις τριών μηνών η βρετανική κυβέρνηση, με το Παρίσι να φαίνεται να ακολουθεί στα ίδια βήματα, την ίδια ώρα που και άλλες κυβερνήσεις του πλανήτη προχωρούν σε ανάλογα μέτρα για την αντιμετώπιση της χρηματοοικονομικής κρίσης.
To νέο βρετανικό σχέδιο προσφέρει εγγυήσεις για «τοξικό» ενεργητικό και προβλέπει την επέκταση κατά 100 δισ. στερλίνες του προγράμματος ύψους 250 δισ. στερλινών που είχε ανακοινώσει η βρετανική κυβέρνηση πέρυσι τον Οκτώβριο, με το δικαίωμα συμμετοχής των τραπεζών σε αυτό να επεκτείνεται έως τα τέλη του έτους.
Σε μία άνευ προηγουμένου επίσης παραχώρηση εξουσιών στην Τράπεζα της Αγγλίας, η τελευταία δύναται τώρα να αγοράσει ενεργητικό αξίας 50 δισ. στερλινών, ενώ παράλληλα το βρετανικό υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να αυξήσει το μερίδιό του στη Royal Bank of Scotland (RBS) στο 70% από το 60% προηγουμένως, μετατρέποντας σε κοινές προνομιούχες μετοχές ύψους 5 δισ. στερλινών της τράπεζας.
Τα χρηματοοικονομικά ιδρύματα που θα δεχθούν τη βοήθεια θα έχουν τη νομική υποχρέωση να αυξήσουν το δανεισμό προς τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές καθώς στόχος του νέου πακέτου είναι να δοθούν κίνητρα για την αύξηση του δανεισμού.....
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/01/20/1618731.htm
Σημ.axinosp:Δηλαδή τα προηγούμενα λεφτά που έδωσαν Σαρκοζί και Μπράουν από τους Ευρωπαίους φορολογούμενους πήγαν στράφι και κατέληξαν στις τσέπες των κακών τραπεζιτών χωρίς να τους κάνουν τίποτα νομικά , μιας και δεν υπάρχει νόμος που να τους λέει τι να κάνουν τα λεφτά που τους δωρίζει η εκάστοτε Κυβέρνηση ,τώρα θα κάνουν μία από τα ίδια και δεν υπάρχει κανένας περισπούδαστος Οικονομολόγος να τους πει , πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είναι !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: