Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Νέα Χρονιά με αλλαγή συμμαχιών ;

Μεγάλη ανταπόκριση απο ξένους και Ελληνες συνάντησε η δημοπρασία εντόκων γραμματίων κατά την οποία το Δημόσιο άντλησε με σχετικά χαμηλά επιτόκια το ποσό των 2,550 δισ. ευρώ. Το Δημόσιο ζητούσε δύο (2) δισ. ευρώ και συνολικά υποβλήθησαν προσφορές 13,2 δισ. ευρώ....
http://www.express.gr/news/finance/119296oz_20090113119296.php3

Η ελληνική φρεγάτα "Νικηφόρος Φωκάς" και η αμερικανική φρεγάτα "USF TAYLOR" συνεργάστηκαν σήμερα σε τοπική "άσκηση περάσμάτος" (passex) στο Κεντρικό Αιγαίο, έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ. Στο πλαίσιο της "άσκησης περάσματος" εκτελέστηκαν πυρά επιφανείας στην περιοχή του πεδίου βολής 'Ανδρου. Η συνεργασία διήρκησε από τις 13:30 έως τις 16:07. Εξάλλου, δεκαπέντε τουρκικά αεροσκάφη, πετώντας σε δύο σχηματισμούς, εισήλθαν σήμερα στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως. Καταγράφηκαν τρεις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του FIR Αθηνών, που εξελίχθηκαν σε τρεις παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου, στις περιοχές της Λήμνου και της Λέσβου. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά. Όπως έγινε γνωστό, έξι τουρκικά αεροσκάφη έφεραν όπλα.
http://www.express.gr/news/ellada/119432oz_20090113119432.php3

Άρχισαν οι ρωσικές ασκήσεις στο Αιγαίο
Στη τουρκική ναυτική βάση Ακσαζ, ανατολικά της Ρόδου, βρίσκεται από σήμερα το πρωί το ρωσικό αεροπλανοφόρο ναύαρχος Κουζνέτσοφ και το αντιτορπιλικό Λεβσένκο, στο πλαίσιο εθιμοτυπικών επισκέψεων που πραγματοποιεί η ομάδα των ρωσικών σκαφών σε λιμάνια της Μεσογείου. Στο μεταξύ χθες δύο ελικόπτερα που σηκώθηκαν από το αεροπλανοφόρο πραγματοποίησαν άσκηση έρευνας και διάσωσης νότια της Ρόδου, της Καρπάθου και του Καστελόριζου, σε περιοχή για την οποία είχε ζητηθεί έγκριση από την ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

«Ναι» στην ισραηλινή άσκηση που «δεν είδαμε»
Το υπουργείο Εξωτερικών έχει ανάψει πλήρως το πράσινο φως στην ισραηλινή αεροπορία να χρησιμοποιεί κατόπιν αιτήματός της περιοχές του FIR Αθηνών για εκπαιδευτικές ασκήσεις της.
Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες, υπήρξε ισραηλινό αίτημα προς τις αρμόδιες ελληνικές αρχές για τη διενέργεια «δοκιμαστικών πτήσεων» ισραηλινών πολεμικών αεροσκαφών μέσα στο FIR Αθηνών, νοτίως της Ρόδου. Το αίτημα αυτό έγινε αμέσως αποδεκτό από το υπουργείο Εξωτερικών.

http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=13619292

Τελικά με ποιους είμαστε σύμμαχοι με τους Ρώσους ή με τους Ισραηλινούς-Αμερικάνους ;
Και ποιοι ξένοι εδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα ομολογά μας σνομπάροντας τα Γερμανικά ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: