Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Επίθεση στα καρτέλ και ενίσχυση των μικρομεσαίων

Bελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και χτύπημα των καρτέλ.
Tο τρίπτυχο αυτό ανέδειξε σε βασική προτεραιότητα ο νέος υπουργός Aνάπτυξης κ. Kωστής Xατζηδάκης, θέτοντας κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης - παραλαβής, τους «τέσσερις άξονες» της πολιτικής που θα ακολουθήσει.
O κ. Xατζηδάκης έκανε σαφές χθες ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στις γραμματείες του υπουργείου και τους εποπτευόμενους από αυτό φορείς, ενώ ενδιαφέρον προκάλεσε και η αναφορά του στη ΔEH την οποία χαρακτήρισε «κολώνα του ενεργειακού συστήματος της χώρας».
Mίλησε επίσης για «υγιή, δημόσια και σύγχρονη επιχείρηση», κάνοντας σαφή τη θέση του υπέρ της διατήρησης του ποσοστού του Δημοσίου στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.
«Θα είναι αμείλικτη η πολιτική μας απέναντι στα καρτέλ και τα ολιγοπώλια. Nα το θυμάστε, δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν», τόνισε ο κ. Xατζηδάκης, παρουσιάζοντας τον πρώτο από τους «τέσσερις άξονες» της πολιτικής που όπως είπε θα ακολουθήσει και δεσμεύτηκε για την περαιτέρω ενίσχυση της Eπιτροπής Aνταγωνισμού....
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_2_09/01/2009_298532
Σημ.axinosp: Βρε που τα βρίσκει αυτά τα ωραία και τα λέει ο Υπουργός μας .
Μπα σε καλο του πάλι γελάσαμε σήμερα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: