Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Ελβετικό κραχ


...Ο διακεκομμένος κύκλος είναι το ΑΕΠ της κάθε χώρας. Ο μπλε σκούρος κύκλος είναι οι ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ υποχρεώσεις των Τραπεζών σε σχέση με το ΑΕΠ της κάθε χώρας. Ο απλός κύκλος, είναι οι ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ υποχρεώσεις των Τραπεζών σε σχέση με το δημόσιο χρέος κάθε χώρας. Ο αριθμός από κάτω, είναι το leveraging, η μόχλευση των ιδίων κεφαλαίων, πόσες φορές δηλ. οι τράπεζες τζογάρουν τα ίδια κεφάλαια τους, κατά μέσο όρο.
Έτσι, για παράδειγμα, οι Ελβετικές Τράπεζες χρωστούν ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ, περίπου 13 φορές περισσότερα, από όσα χρωστά η χώρα τους (1273%), 2,6 φορές περισσότερα από όσα παράγει η χώρα τους (260%), ενώ έχουν τζογάρει κατά 29 φορές τα ίδια κεφάλαια τους στο τραπεζικό - χρηματοπιστωτικό καζίνο.
Θέλετε κάποια καλύτερη απόδειξη για το ότι το δημόσιο και το ιδιωτικό χρέος, είναι το μπαλόνι που θα σκάσει μαζί με το σύστημα; Θέλετε κάποια καλύτερη απόδειξη για το τι ακολουθεί;
Δείτε τα αντίστοιχα μεγέθη της Ισλανδίας που χρεοκόπησε, τα οποία είναι ΠΟΛΥ καλύτερα από της Ελβετίας και ονειρευτείτε που βρίσκεται η Ελβετία και τι θα σημάνει ένα Ελβετικό κραχ......
Σημ.axinosp:το αρθρο του επίκουρου τα λέει όλα διαβάστε το !!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: