Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

«Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από χρεοκοπία»

«Η Ελλάδα ως πλήρες μέλος της Ευρωζώνης δεν χρειάζεται να προσφύγει σε κανένα διεθνή οργανισμό ή άλλους μηχανισμούς εκτός ΟΝΕ για τις δανειακές της ανάγκες», επισήμανε χθες ο επίτροπος Οικονομικών Χοακίν Αλμούνια, προσθέτοντας ότι δεν υφίσταται κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδας. «Αβάσιμα» θεωρεί και ο πρόεδρος της ΕΚΤ Ζαν Κλοντ Τρισέ τα σενάρια περί επικείμενης διάλυσης της Ζώνης του Ευρώ με αποχώρηση κάποιου ή κάποιων από τα μέλη της, όπως κάνουν λόγο τελευταία αρκετά δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου. Οπως επεσήμανε ο Τρισέ, το ευρώ έχει αποδειχθεί ασπίδα προστασίας των μελών του στις σημερινές πολύ δύσκολες περιστάσεις που δεν αναμένει να βελτιωθούν πριν από το 2010. Από την άλλη όμως τόνισε για πολλοστή φορά ότι το πραγματικό κλειδί για τη διατήρηση της αξιοπιστίας του κοινού νομίσματος και των ωφελημάτων του είναι η αξιοπιστία των δημόσιων οικονομικών των κρατών-μελών. Ετσι, σε μία περίοδο στην οποία οι εξαγγελίες για ολοένα και μεγαλύτερες (και δαπανηρότερες) κρατικές παρεμβάσεις για τη διάσωση τραπεζών, αυτοκινητοβιομηχανιών και σχεδόν κάθε μορφής οικονομικής δραστηριότητας, ο Τρισέ σημείωσε ότι «η παρούσα οικονομική κατάσταση απαιτεί ιδιαίτερη σύνεση σε ό,τι αφορά την υιοθέτηση μεγάλου βεληνεκούς οικονομικών μέτρων».
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_1_22/01/2009_300233
Σημ.axinosp:Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα όπως λέει και το τραγούδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: